Anasayfa > Blog > Wallhack Nedir?

Wallhack Nedir?

FPS oyuncularının başlarına bela olmuş bir oyun hilesi olarak tanınan Wallhack nedir? Gelin onu birlikte tanıyalım.

Hayatlarımıza Counter-Strike serisiyle birlikte giren Wallhack ya da Wall hack, duvarların arkasını görmeye yarayan bir hiledir. Genellikle duvarların arkasındaki rakip oyuncu faaliyetlerini gösterse de, kimi zaman duvarları daha şeffaf hale de getirebilir. Birçok FPS oyununda çeşitli hilelerle birlikte görülür ve oyuncuların oyun keyfini kaçırmaya devam eder. Günümüzde PUBG, CS:GO gibi oyunlar hileden mustarip durumdadır. Bir hilenin oyun içi görünümü aşağıdaki gibidir.

Aim Hack Nedir?

Oyunculara verdiği bildirimle hileyi kullanan oyuncuya çeşitli imkanlar sağlamaktadır ancak bu yukarıdaki görselde de gördüğünüz gibi sadece düşmanın yerini söylemekle kalmaz. Verdiği detaylar aşağıdaki gibidir.

  • Rakibin envanteri: Çoğu hile hangi silahı kullandığından, hangi savunmalara sahip olduğuna kadar birçok infoyu küçük iconlarla bildirimine yerleştirir.
  • Bomba kullanımı: Bir bomba patladığında ya da bir yerde sis olduğunda hile bunu da göstermeye çalışır. Bu sayede kullanıcı daha dikkatli davranmaya çalışır.
  • Can barı: Rakiplerin ne kadar canları olduğunu göstermesi de bu hack’i kullanışlı kılan özelliklerden birisidir.
  • Duvarın önü ve arkası: Rakip nerede? Eğer duvarın arkasındayken ateş edilirse herkes hileden şüphelenir. Bu yüzden rakiple aranızda bir engel olup olmadığına göre de hile rakibi koyu ya da parlak olarak gösterir.

Eğer arkadaşlarınızı ‘şakalamak’ isterseniz aşağıdaki yazımızı da sizlere öneririz. Unutmayın, yazıda gerçek bir hile değil, sadece oyun içi görüntüsü yer almaktadır.

CS:GO Wall Hack Kodu

Umarız içeriğimiz Wallhack nedir sorusuna yeterli cevabı verebilmemizi sağlamıştır. İyi günler ve bol eğlenceler diliyoruz. Hile kullanmayın, kullananları uyarın. Oyun ekosistemlerinin daha keyifli olması için hilelerden uzak bir deneyim oldukça önemlidir. Ayrıca hileden kaynaklı oyundan yasaklanmak oldukça utanç vericidir.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir