Anasayfa > Blog > Among Us Sesli Sohbet Nasıl Kullanılır? Among Us Proximity Chat Modu

Among Us Sesli Sohbet Nasıl Kullanılır? Among Us Proximity Chat Modu

Among Us sesli sohbet özelliği nasıl kullanılır? Among Us’ta yakındaki kullanıcıları duyabilmek için artık yeni bir yöntem var. Proxy (Proximity) Chat adı verilen bu yöntemle sadece yakınınızdaki oyuncularla konuşarak Among Us’ı daha önce oynamadığınız bir şekilde oynayabilirsiniz.

Crew Link isimli yeni Among Us modu resmi bir mod değil ve mobil platformlarda kullanılmıyor. ottomated isimli bir GitHub kullanıcısının ürünü olan Crew Link bilgisayarınızda Among Us ile bağlantı kurarak çalışıyor ve aynı oyunda bulunduğunuz insanları tespit ediyor. Bunun ardından yeterince yakınınızda bulunan oyuncularla konuşabiliyorsunuz.

Geliştiriciler Among Us Adlı Oyundaki 'Evis Loris' Spam Saldırısı ile Baş Etmeye Çalışıyor - Bilgi Güvende

Among Us Sesli Sohbet “Crew Link” Nasıl Kurulur?

GitHub üzerinden indirilebilen Crew Link, yüklemesi bittikten sonra açılıyor ve Among Us’ı açmanızı talep ediyor. Among Us açıldıktan sonra otomatik olarak bağlanan uygulama bir odaya girmenizle birlikte çalışmaya başlıyor. Odadaki herkesle aynı sesli sohbet serverında olduğunuzdan emin olmak için uygulamanın ayarlar kısmından en aşağı kadar inip Change Voice Server seçeneğine tıklamanız ve bu seçenekteki linki kontrol etmeniz yeterli olacaktır. Uygulama tarafından önerilen link “https://crewl.ink” olarak belirlenmiş ve başka linklerin veri hırsızlığına sebep olabileceği konusunda bir uyarı da eklenmiş.

Yeni Among Us Haritası Airship!

Among Us Sesli Sohbet kullanarak alıştığınız Among Us oynanışına bir farklılık katabilirsiniz. Bu yeni modla impostorlar kendi arasında planlar yapabilir, mürettebat ise katili ortaya çıkarmak için oyun içi taktikler belirleyebilir.

Modun resmi bir mod olmadığını, alternatif bir Among Us eğlencesi olduğunu hatırlatalım. Modu kullanmak okuyucularımızın sorumluluğundadır. İyi eğlenceler.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir