Anasayfa > Tanıtım Yazıları > Ankara Merkezli: Küresel Bir Dijital Oyun Satış Sitesi

Ankara Merkezli: Küresel Bir Dijital Oyun Satış Sitesi

Son yıllarda dijital oyunların her ne kadar büyüdüğünü fark etsek de oyun yapımcıları ve geliştiricilerine göre dijital oyunlar hala emekleme aşamasına. Gün geçtikçe gelişmeye ve finansal açıdan büyümeye devam eden dijital oyunlar bilgisayar başında saatlerce tek bir adım atmadan ve minimum bütçe ile eğlenmemizi sağlayarak bizleri kendisine çekmeyi kolay bir şekilde başarıyor. Durum böyle olunca her sektörde olduğu gibi işin parasal kısmında da birden çok firma rekabete giriyor. Bu rekabette kazananı belirleyen birden çok faktör olsa da bizce en önemlisi güvenilirlik ve tecrübe.

eTail.Market Dijital Oyun Satış Platformu projesini yöneten ekip alanında uzmanlaşmış, kullanıcıların isteklerini en iyi şekilde ölçebilen ve sonuç odaklı kişilerden ulaşıyor. Kullancıların güvenle alışveriş yapabilmesi için en son teknolojiyle korunan eTail Market, yazılım konusunda global başarılar elde etmiş personelle çalışmayı tercih ediyor. Ve ortaya güvenilir, hızlı, kaliteli, çeşitli ürünler sunan, küresel çapta hizmet veren global bir dijital platform çıkıyor. eTail Market sektörde güçlü bir “oyuncu” olarak yerini almış durumda ve tüm özellikleriyle kısa birr süre içerisinde faaliyete girecek. Ürün konsepti içinde Dijital Oyun Kodlarından, Epinlere, Hediye Kartlarına ve hatta Elektronik Kitap (Ekitap) ‘lara kadar geniş bir yelpaze sunmakta. Platform, oyuncuları ve her anlamda dijital ürünleri güvenilir perakende kanallarında kullanıcılarıyla buluşturmak isteyen markalarla, 2021 yılında ürün kataloğunu genişletmeyi planlıyor.

Güvenilirlik ve Tecrübe

Bildiğimiz üzere artık oyunlara ve oyun içeriklerine ulaşmak internet sayesinde bir hayli kolay, lakin güvenilir olanı bulmak ise tam tersi şekilde bir o kadar zor. Etail.market ise piyasadaki bu açığı görerek Türkiye oyun piyasasındaki yerini almaya hazırlanıyor. Sitede bulunan SSL güvenlik sertifikası ile kullanıcıların gönül rahatlığı ile alışveriş yapmasını sağlayan eTail.Market içinde bulunan ödeme yöntemleri ile kullanıcılara kolay ve güvenilir alışverişin kapısını açıyor.

Dijital Oyun Sektörü

Son zamanlarda satışı gerçekleşen ve yatırım alan Türk oyun ve uygulama firmaları insanların dikkatini bir hayli çekmiş durumda. Hızla büyüyen sektörde senelerdir varlığını koruyan ve güvenilirliğini kanıtlamış bir firma olan 5Deniz LTD yetkilileri bu uzun yolda emin adımlarla ilerleyeceklerini ve insanlara “hızlı ve güvenilir” alışveriş imkanı sağlayacaklarını belirtiyorlar.

Dijital Oyun Sektörünün Finansal Yapısı ve İstihdam Açığı

Günümüzde sinema sektöründen bile fazla paralar dönen dijital oyun sektörüne talep her geçen gün daha da artıyor olmasına rağmen sektöre gerekli katkıları sağlamak ve istihdam açığını kapatmak için bulunan firma sayısı bir o kadar az. Bu noktada sektör ve eTail.Market gibi projeler yatırımcıların da ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir