Anasayfa > Oyun Haberleri > Battlefield 6 Oyunundan İlk Sızıntı Gelmiş Olabilir

Battlefield 6 Oyunundan İlk Sızıntı Gelmiş Olabilir

Yeni hazırlanan Battlefield 6 fragmanından sızıntı olduğu iddia edilen görseller, daha önceden paylaşılan bilgilerle bire bir uyuşuyor.

Daha öncesinde paylaştığımız Battlefield 6 haberimizde DICE firmasının nasıl bir oyun üzerinde çalıştığı hakkındaki birkaç sızıntı ile ufak bir fikir edinmiştik. Görünüşe bakılırsa Tom Henderson’ın paylaştığı bilgiler sızan bu iki görselle birlikte doğruluk kazanmış oldu.

Battlefield sızıntı 1

Bir oynanış fragmanından yakalanmış gibi duran bu görsellerin ilkinde karakterimizin gelecekten esinlenilmiş bir helikopter kokpitinde olduğunu ve karşısındaki roket fırlatma üssünde çıkan fırtınaya doğru hızla hareket ettiğini görüyoruz. Görüntüde ne tür bir helikopterde olduğumuzu, neden bir jet kaçmaya çalışırken bizim fırtınanın göbeğine doğru gittiğimizi veya gözüken bu büyük hortumun oyunda nasıl bir etki bırakacağını kestirmek güç doğrusu.

Battlefield sızıntı 2

Tom Henderson, paylaştığı bilgilerle fragmanda özellikle bir askeri hava aracını kullanacağımızdan bahsetmişti. Görsellerin diğerinde de bahsettiği sahneyi görüyoruz. Birkaç tane hava aracının gayet büyük bir adaya doğru uçtuğunu gördüğümüz bu görselde adaya yaklaşmakta olan kara bulutların bir fırtına habercisi olduğunu söyleyebiliriz. Araçların oyundaki işlevleri hakkında pek bir şey söyleyemesek de bu görüntünün serinin eski oyunlarından olmadığı kesin.

10-15 yıl gelecekte geçeceği söylenen yeni Battlefield oyununda silah yelpazesi ya günümüzde kullanılan silahlardan, ya da günümüzde geliştirilmeye başlanan silahlardan oluşacak. Tüm bunları oyuncularla paylaşan Henderson, işin çoklu oyuncu tarafında aynı zamanda bir battle royale modu bekleyebileceğimizi söylüyor. Hem normal oyunda hem de bu modda olmak üzere dört farklı karakter sınıfının bulunacağını ve bir sınıf sessiz yürüyebilirken diğer sınıfın daha uzun süre koşabilmesi gibi her sınıfın kendine ait özel bir yetenek bulunduracağını vurguluyor.

Yakın zamanda bir fragman görebileceğimizin haberini almıştık. Henüz elimizde resmi bir açıklama olmasa da yayınlanan bu görsellere göre oyun halka gösterilebilecek kadar hazırlandığnı görüyoruz. E3 2021 fuarında kesin gösterilmesini beklediğimiz Battlefield 6 oyununu hep beraber bekleyip göreceğiz.

Hakkında Bekircan Kırçiçek

21 yaşında ve oyun yelpazesi geniş, tür ayırt etmeksizin oynayıp deneyimlemeye çalışan, keyfine oynayan bir yabancı dil öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir