Anasayfa > Espor Haberleri > BBL Esports, Forma Tanıtımını Şahane Bir Videoyla Gerçekleştirdi

BBL Esports, Forma Tanıtımını Şahane Bir Videoyla Gerçekleştirdi

BBL Esports, forma tanıtımını VALORANT ve PUBG oyuncularının animasyon versiyonlarını içerek bir video ile yaptı.

BBL taraftarları, uzun süredir takımın bir forma çıkarmasını bekliyordu. Yönetim de bu çağrıyı sonunda cevaplandırdı ve BBL Esports için forma tanıtımını yaptı. Twitter üzerinden paylaşılan videoyla BBL Esports’un VALORANT ve PUBG kadrolarının oyuncularının üzerinde gözüken forma tanıtıldı.

BBL Esports Forma Tanıtımı

BBL Esports’un formasını tanıttığı inovatif videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videoda öncelikle BBL’in VALORANT takımının oyuncularının animasyon hâllerindeki yüzünün yarısı gözüküyor, ve bu yüzler VALORANT karakterlerinin yüzlerinin yarısıyla birleşiyor. Sonrasında ise VALORANT kadrosunun animasyon hâlinin üzerinde formanın nasıl gözüktüğünü görüyoruz.

VALORANT’ın ardından ise BBL’in yeni duyurulmuş PUBG kadrosunun animasyon hâlini alevler içerisinde görüyoruz. Dörtlü, ellerinde silahlarla bizleri karşılıyor. Silahların üzerindeki BBL Esports detayları dikkat çekerken formanın ortasında parlayan BBL Esports logosu gösteriliyor. Oyuncuların hepsi teker teker gösteriliyor ve ardından sıra formayı göstermeye geliyor.

BBL Esports Forma Detayları

BBL Esports’un forması, oldukça sade, aynı zamanda klas bir tasarımla bizleri karşılıyor. Detaylar hariç tamamen siyah rengini kullanan bu formanın kol kısmında üçgen desenler bulunuyor, ön ve arka tarafın görsel dokusu ise pürüzlü gözüküyor. Formanın ön yakalarının altında sponsorların görselleri sırıtmadan yer almakta. Videonun başındaki kesite göre formanın arkasında parlak ve stilize bir şekilde “Work Hard Play Hard” yazıyor.

Birçok kişi bu formanın tanıtımını oldukça başarılı bulsa da forma tasarımını o kadar beğenmedi. İki konuda da espor camiasında farklı görüşler bulunuyor, fakat genel kanı olumlu yönde gözüküyor.

Formanın ne zaman çıkacağı konusunda kesin bir bilgi yok, video bizi “Çok yakında” ibaresiyle uğurluyor. Henüz fiyat hakkında da bir bilgi bulunmuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=_Hmypo32JBo

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir