Anasayfa > Espor Haberleri > BBL Esports Kadın VALORANT Takımını Duyurdu

BBL Esports Kadın VALORANT Takımını Duyurdu

Twitch yayınlarından ve VALORANT takımından tanıdığımız ünlü ekip BBL Esports, BBL Queens adını verdiği kadın VALORANT takımını duyurdu. 

BBL Esports, PUBG Kadrosunu Duyurdu

Okan “oid” İlker Demirel, Ferit “wtcN” Karakaya, Kemal Can “Kendine Müzisyen” Parlak ve Şükrü “Uthenera” Şentürk tarafından kurulan BBL(BigBossLayf) ekibi, VALORANT espor arenasında büyümeye devam ediyor.

Her ne kadar VALORANT ile tanınsalar da geçtiğimiz Mayıs ayında PUBG takımını da duyuran BBL Esports, espor takımlarına bir yenisini daha ekledi. Hayranlar, gelecek duyuruyu yeni koç veya farklı bir oyun takımı olarak düşünseler de duyuru VALORANT oyunu için geldi.

BBL Esports, Twitter ve YouTube üzerinden yaptığı paylaşımlarla BBL Queens adını verdiği kadın VALORANT takımını takipçilerine duyurdu. BBL Queens’in 6 kişilik VALORANT kadrosunda bulunan isimler ise şu şekilde:

Takım Koçu

  • Metin ”T1N” Ulaşan (KOÇ)

Oyuncular

  • Büşra Banshee Yurdabak
  • Gizem Cassiex3 Yılmaz
  • Nur EV4 Çakır
  • Dilara Dilara Toprakçı
  • Asena Kevser Xecriona Aydın

Böylece BBL Queens, SuperMassive Blaze ekibinin Temmuz ayında duyurusunu yaptığı kadın VALORANT takımının ardından bir diğer kadın VALORANT takımını duyuran ekip oldu.

Bu takımın şu an için mücadele edeceği turnuvalar belli değil ancak Esporkolik’in haberine göre VALORANT Game Changers turnuvası Avrupa’ya gelecek. 2021‘de başlayacak turnuvaya Türkiye bölgesinden SMB kadın VALORANT kadrosu ve BBL Queens’in gitme olasılığı yüksek gibi gözüküyor. Savebutonu olarak BBL Queens’e başarılar diliyoruz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir