Anasayfa > Espor Haberleri > BBL Esports Yeni Forma Tanıtımı Gerçekleştirildi

BBL Esports Yeni Forma Tanıtımı Gerçekleştirildi

BBL Esports forma tanıtımı dün akşam saatlerinde takımın resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu.

6 Haziran tarihinde yayınladıkları video ile yeni formalarına dair ipuçları veren BBL Esports, sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı video ile 2021 yılı formasının detaylarını duyurdu.

BBL Esports Forma Detayları

Formanın yaka kısmında Fatih Sultan Mehmet’in ünlü sözü “İmkanların sınırını görmek için imkansızı denemek zorundasın”ın İngilizcesi “To see the border of the possibilities, you have to try impossible.” yer alıyor. Buna ek olarak ekibin mücadele ettiği VALORANT ve PUBG oyunlarındaki çatışmalı mücadele heyecanını vermek için forma bir zırh şeklinde tasarlanmış.

Formanın ön kısmında, tam ortada yeni BBL Esports logosu yer alıyor. Sağ omuz hizasında ByNoGame‘in, sol omuz hizasında ise ITOPYA.COM‘un logoları yer alıyor. Formanın kolları ise ejderha zırhı desenlerinden oluşuyor.

Formanın arka kısmında ise takımın başarılarının eklenebileceği bir üst kısım bulunuyor. En altta ise “Sıkı çalış; sıkı oyna.” anlamına gelen “Work hard, play hard.” sözü yer alıyor.

BBL Esports Takım Kadroları

BBL Esports, VALORANT ve PUBG oyunlarında mücadele ediyor. Takımın VALORANT kadrosu AsLanM4shadoW, Muj, kero, legoo, aimdll_ ve eraygais‘ten oluşurken PUBG kadrosunda CodeMarco, mert, Mirtaleius ve Smash bulunuyor.

Yeni formalarını tebrik ediyor, kendilerine gelecek karşılaşmalarında başarılar diliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=efc8TNHqQqI

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir