Anasayfa > Blog > Beyond: Two Souls Kaç Saat Sürüyor?

Beyond: Two Souls Kaç Saat Sürüyor?

Quantic Dream’in başarılı eserlerinden biri olan Beyond: Two Souls kaç saat sürüyor, oyun ne kadarlık bir deneyim sunuyor?

Beyond: Two Souls, Elliot Page (o zamanlarda Ellen Page) tarafından canlandırılan, Jodie Holmes adlı paranormal güçlere sahip bir kızın merkezinde bulunduğu olağanüstü bir hikâyeyi konu alıyor. Oyun, tıpkı Quantic Dream’in diğer eserlerinde olduğu gibi oyuncunun seçimlerine bağlı olarak farklı gidişatlara yöneliyor, sonucunda da oldukça zengin bir içerik ve farklı sonlar sunuyor.

Beyond: Two Souls’un çıkışının üstünden neredeyse 10 yıl geçse de oyunu hâlâ oynamamış olanlar ve merak edenler bulunuyor. Hâliyle oyunun kaç saat sürdüğü de merak ediliyor. O zaman gelin detaylı bir şekilde inceleyelim: Beyond: Two Souls‘un hikâyesi kaç saat sürüyor, farklı oyun tarzları ne kadar süren oyun deneyimleri sunuyor?

Detroit: Become Human Ne Kadar Sürüyor?

Beyond: Two Souls Kaç Saat Sürüyor?

  • Beyond: Two Souls, tek oynanışta ortalama 11.5 saatte bitiyor.

Oyunun sadece hikâyesini tek seferde hızlıca bitirmek isterseniz 10.5 saat harcamanız yeterli olacaktır. Sadece hikâyeye ek olarak ek içerikleri görmek de isterseniz bu 12.5 saatinizi alacaktır. Oyunu bitirenler de ortalama olarak 11.5 saat oynadıklarını belirtiyorlar.

Eğer Beyond: Two Souls’taki bütün içerikleri görmek, oyunu %100’lemek istiyorsanız da yaklaşık 27 saatlik bir oyun süresi sizleri bekliyor olacak.

Oyun deneyimini en az eforla edinebilmek için oyunu bir kere tamamen kendi başınıza oynamanızı, sonrasında ise merak ettiğiniz diğer sonlar veya gidişatlar için videolar izlemenizi öneririz. Fakat bu oyundan beklentinize göre değişebilir tabii, iyisi mi oyunu oynadıktan sonra karar verin.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir