Anasayfa > Blog > Detroit: Become Human Kaç Saat Sürüyor?

Detroit: Become Human Kaç Saat Sürüyor?

Quantic Dream’in şaheseri Detroit: Become Human kaç saat sürüyor, oyunu bitirmek için ne kadar zaman harcamanız gerekiyor? 

Detroit: Become Human‘ın hikâyesi, Detroit’te gerçekleşen bir robot başkaldırısını konu alıyor. Oyunda üç ana karakter kontrol ediliyor ve yapılan seçimler hikâyeyi doğrudan etkiliyor. Yapabileceğimiz birçok farklı seçim olduğu için Detroit: Become Human’da karşınıza çıkabilecek birçok farklı son bulunuyor. Oyun, mükemmel hikâye anlatışıyla, müzikleriyle, etik ikilemleriyle ve dallı budaklı hikâyesiyle oynayanların övgüsünü kazanmış durumda.

Quantic Dream’in bu eserini oynayan ve beğenen oyuncuların sayısı oldukça fazla. Fakat oyunu henüz deneyimlememiş olan, ne kadar sürdüğünü merak edenler de var. Peki Detroit: Become Human kaç saat sürüyor, oyunu hangi stillerle oynarsanız ne kadar zaman harcamanız gerekiyor? Gelin bu soruyu cevaplandıralım.

Detroit: Become Human Sistem Gereksinimleri

Detroit: Become Human Kaç Saat Sürüyor?

  • Detroit: Become Human’ın hikâyesi tek oynanışta ortalama 12-15 saat arası vaktinizi alıyor.

Oyun teknik olarak açık dünya olmadığı ve keşiflerle fazla vakit geçiremeyeceğiniz için oyun süresindeki değişkenlik yaptığınız seçimlere bağlı. Oyunu bir kez tamamen kendi seçimlerinizle oynamanızı, sonrasında ise merak ettiğiniz alternatif hikâyeleri görmek için tekrar oynamanızı öneririz. Böylece Detroit: Become Human’da yaklaşık 20-25 saat harcayabilirsiniz. Sonrasında ise hâlâ merak ettiğiniz sonlar varsa internette bulunan çeşitli içeriklere göz atmanız sizin için en verimli yol olacaktır.

Detroit Oyuncuları – Karakterleri

Detroit: Become Human’ın yapısı gereği oyunun süresini diğer oyunlardan farklı bir şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Zira, oyunda mümkün olan her sonu görmek isterseniz bunu yapmak için muhtemelen hayatınızı adamanız gerekecektir. Bu sebeple bahsettiğimiz oyun süresi tek oynanış için. Farklı farklı sonları tek tek görmek isterseniz oyunda istediğiniz kadar fazla vakit geçirebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir