Anasayfa > Blog > Black Mesa Kaç Saat Sürüyor?

Black Mesa Kaç Saat Sürüyor?

Efsane Valve oyunu Half-Life’a yeni bir soluk getiren Black Mesa kaç saat sürüyor, oyun kaç saatlik bir deneyim sunuyor?

Valve’in Half-Life serisini hepimiz öyle ya da böyle oynamışızdır. Gerek hikâyesiyle, gerekse de sunduğu çok oyunculu modun rekabetiyle hepimizin oyunculuk hayatında yer etmiştir bu eser. Fakat Half-Life’ın günümüze göre oldukça eski olduğunu biliyoruz. Hâliyle oyunun hikâyesini deneyimlemek isteyen kişiler daha modern bir eser arayışına giriyor. Black Mesa da tam bu noktada devreye giriyor. Half-Life’ın hikâyesini, haritasını aynı şekilde alıp modern hale getiren bu oyun, aynı hikâye deneyimini daha kaliteli bir şekilde sunuyor. Peki oyun kaç saat sürüyor, Half-Life’ın bu yeni hâli ne kadarlık bir oyun deneyimi sunuyor?

GTA San Andreas Kaç Saat?

Black Mesa kaç saat?

  • Black Mesa; sadece hikâyesini hızlıca oynarsanız yaklaşık 14.5 saatte, oyunun bütün ögelerini görmeye çalışırsanız da yaklaşık 21.5 saatte bitiyor.

Black Mesa’nın oyun süresi de tıpkı bütün diğer oyunlar gibi oyun şeklinize bağlı olarak değişiyor. Eğer oyunu hızlıca oynayıp sadece hikâyeyi bitirmeyi hedeflerseniz 14.5 saatinizi harcamanız yeterli olacaktır.

Oyundan daha tam bir deneyim almak, özümseyerek oynamak isterseniz de yaklaşık 21.5 saatlik bir deneyim sizleri beklemekte.

Black Mesa’nın ortalama oyun süresi ise 16 saat olarak bildirilmekte.

Özetlemek gerekirse ortalama bir deneyimle oyunda 15-20 saat geçirebilirsiniz.

Bu verilerin herkes için kesinlik belirtmediğini, oyuncuların ortalamalarından oluştuğunu hatırlatalım.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir