Anasayfa > Blog > GTA San Andreas Kaç Saat Sürüyor?

GTA San Andreas Kaç Saat Sürüyor?

GTA serisinin efsane oyunu Grand Theft Auto: San Andreas (GTA: SA) ortalama kaç saat sürüyor, GTA:SA oyun süresi ne kadar?

Grand Theft Auto serisinin belki de zamanına göre en yenilikçi oyunu olan, şu an bile hâlâ oynayanı bulunan GTA: SA, birçok modern oyuna taş çıkartacak nitelikte. Buna rağmen GTA San Andreas’ı hâlâ oynamamış olan oyuncular mevcut. Oyunu daha önce birçok kez bitirmiş olmasına rağmen tekrar tekrar oynayanların sayısı da bir o kadar fazla. Pek başarılı bir çıkış yapmasa da oyunun remastered versiyonu da oyuncu sayısına etki etmiş durumda. Peki GTA: SA kaç saat sürüyor? Oyunun hikâyesi ne kadar zamanımızı alıyor? Gelin bu sorunun cevabını etraflıca verelim.

GTA V Kaç Saat?

GTA San Andreas kaç saat?

  • Yan görevleri, ekstra içerikleri de tamamlamak isterseniz size rahatça 45-50 saat harcatabilecek GTA San Andreas, sadece ana hikâyesiyle aşağı yukarı 31 saat sürüyor.

GTA San Andreas’ı çabucak oynayarak yaklaşık 30 saat içerisinde hikâyeyi bitirebilmeniz mümkün.

Eğer oyundan biraz daha zevk almak, ana hikâyenin yanında yan görevleri de yapıp oyunun ekstralarından faydalanmak için 46.5 saat harcamanız gerekiyor.

Oyunun her şeyini tamamlamak, GTA SA’yı ekmekle sıyırmak için 80.5 saati gözden çıkarmanız gerekiyor.

Ortalama oyun süresi ise yaklaşık 42.5 saat.

Bu sürelerin birçok oyuncunun verisiyle oluşturulmuş yaklaşık tahminler olduğunu, kendi oyun sürenizin becerinize ve oyun tarzınıza bağlı olarak değişebileceğini tekrardan hatırlatalım. Yine de bu saatleri genel bir referans olarak alabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir