Anasayfa > Espor Haberleri > BLAST Premier Finallerine Katılacak Bazı Takımlar Belli Oldu!

BLAST Premier Finallerine Katılacak Bazı Takımlar Belli Oldu!

500.000$ ödül havuzu bulunan turnuvaların en büyüklerinden biri olan BLAST Premier Finallerine katılacak takımlardan bazıları belli oldu.

BLAST‘ın düzenlediği turnuvalardan biri olan BLAST Premier Bahar Finalleri turnuvasına katılacak takımları belirlemek amacıyla yapılan BLAST Premier Showdown turnuvasından galip ayrılan bazı takımlar belli oldu.

Team wtcN, Twitch Rivals turnuvasında ikinci oldu

Showdown’dan galip ayrılan ilk takım: ENCE

BLAST Premier Showdown turnuvasının yıldızlarından biri olan ENCE, önce içinde en iyi Türk CS:GO oyuncularından biri olan Özgür “woxic” Eker’in de bulunduğu mousesports’u yendi, sonraki maçında ise MAD Lions‘u yenerek BLAST Premier finallerine katılmak için şans kazandı. Takım, MAD Lions üzerinde baskıcı bir yöntem uygulayarak, maçı 2-0 gibi bir skor ile kapatmayı başardı.

ENCE‘in en yeni transferlerinden biri olan Jamppi, karşılaştığı tüm maçlarda üstün bir performans sergiledi ve skor tablosunda en üstte bulunmayı başardı. Turnuvanın Avrupa bölümünde parlayan takımlardan biri ENCE oldu. Art arda galibiyet alan ENCE, bu sayede finallere katılmak için bir hak elde etmiş oldu.

BLAST Premier Showdown turnuvasında zafer elde etmeyi başaran ikinci takım ise Vitality oldu. Takım, Ninjas in Pyjamas üzerinde etkili bir maç sergileyerek maçı 2-1 gibi yakın bir skor ile kapatmayı başardı. Maçın yıldızı ise Vitality’nin popüler AWP’cisi Mathieu ‘ZywOo’ Herbaut oldu. ZywOo, skor tablosunda maçı birinci sırada bitirmeyi başardı.

Turnuvada iyi performans sergilemesi beklenen takımlardan biri ise Astralis oldu. Takımındaki oyuncularının sağlık sorunları yaşadığı takımlardan biri olan Astralis, turnuvaya başlangıçta iyi skorlar ile başlasa bile ilerleyen maçlarda kötü bir performans sergiledi. Astralis, en son maçlarında kötü bir performans sergileyerek turnuvaya hızlı bir şekilde veda etmek zorunda kaldı.

En son oynanan maçlar ile beraber, BLAST Premier Avrupa Finallerine katılacak takımların tablosu şu şekilde oldu:

  • Natus Vincere 
  • FaZe Clan
  • OG Esports
  • G2 Esports
  • Complexity 
  • ENCE (Showdown yolu ile)
  • Vitality (Showdown yolu ile)

Diğer takımlara bir göz gezdirirsek, dünyanın en iyi CS:GO takımlarından biri olan Astralis, turnuvaya 7. sırada veda etti. İçinde Türk temsilcimizin de bulunduğu mousesports takımı ise, turnuvaya 5. sırada veda etti. 

Turnuvanın maçlarını Twitch’ten canlı olarak “BLASTPremier” kanalından izleyebilirsiniz.

Hakkında Ertürk AKKARTAL

FPS oyunlarının aşığı, Tüm Dünyadan ve Türkiye'den e-spor dünyasını uzun zamandır takip eden bir genç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir