Anasayfa > Espor Haberleri > Chaos CS:GO, Xeppaa ve leaf’i Kadrosuna Katıyor!

Chaos CS:GO, Xeppaa ve leaf’i Kadrosuna Katıyor!

Profesyonel CS:GO takımı Chaos, takım içinde değişiklikler yapmaya devam ediyor. Xeppaa ve leaf, artık Chaos için mücadele verecek.

Chaos, ESEA kadrosuna Xeppaa ve Leaf’i katmış durumda. Yıl içinde takımda birçok değişikliğe giden takım, bu kararla birlikte devraldıkları orijinal takımdan sadece steel’i takımda bıraktı.

Takıma katılan ikili, Dust2.us sitesinin haberine göre SicK ve cam’in yerine ilk beşe dahil olacak. Cam, Chaos’un devraldığı kadrodan kalan son iki isimden biriydi. Bu kararla birlikte orijinal kadrodan oynayan tek isim steel olacak. SicK’in ise takımda sadece Flashpoint 1 için bulunduğu ve bir süredir profesyonel CS:GO arenasını bırakmak istediği biliniyor.

Sırasıyla 1.24 ve 1.21 reyting ile Kuzey Amerika CS:GO sahnesinde bilinmeye başlayan leaf ve Xeppaa’nın kariyerlerinde ilerleyeceği, Chaos’ta oynayan takım arkadaşları vanity tarafından 2019’un aralık ayında söylenmişti. Bu transfer ile birlikte Chaos’un kadrosu yeni isimler leaf ve Xeppaa, orijinal kadrodan son kalan isim steel, vanity ve takıma Triumph’tan yaklaşık iki hafta önce transfer edilen Voltage’dan oluşuyor.

Voltage, Kalıcı Olarak Chaos CS:GO Kadrosuna Katılıyor!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir