Anasayfa > Espor Haberleri > Cloud9 Woxic İle Yollarını Ayırdı

Cloud9 Woxic İle Yollarını Ayırdı

Amerika merkezli CS:GO kulübü Cloud9, kendisini yedeğe çekmesinin ardından temsilcimiz woxic ile yollarını ayırdı.

Woxic, geçtiğimiz aylarda üç yıllığına yaklaşık 1.3 milyon dolarlık bir sözleşmeyle Cloud9 takımına katılmıştı. Anlaşma, esporla ilgisi olmayan Türk basınında bile kendisine yer edinmişti. Temsilcimiz Özgür “woxic” Eker, Cloud9 ile sonuncusu 16 Aralık tarihinde olmak üzere yirmi dört harita oynadı ve 1’lik ratinge ulaştı. Ardından 4 Ocak’ta woxic’in takımda yedeğe çekildiği açıklandı.

Cloud9 Woxic İle Yollarını Ayırdı

Cloud9’ın yöneticisi HenryG, yaptığı açıklamada woxic ile yolların ayrılmasının birçok hayran için çok şaşırtıcı olduğunu belirtirken takımın uzun vadedeki başarısı için gerekli olduğunu ifade etti. HenryG, açıklamasında woxic’in “aşılması neredeyse imkansız” lojistik problemler yaşadığına dikkat çekti. Henry’nin açıklamasında bu problemlerin arasında uyumsuz saat diliminin ve aşırı yüksek gecikme değerinin olduğu belirtildi.

Woxic’in bireysel yeteneğine vurgu yapan HenryG, takımın kadrosu hakkında ilerleyen günlerde yeni açıklamalar yapacağını belirtti. Söylentilere göre Cloud9’daki boşluğu Xeppaa dolduracakken koçluk koltuğuna ise Elmapuddy oturacak. Cloud9’ın eski koçu olan kassad ile de yollar kış tatilinin ardından ayrılmıştı. İlerleyen günlerde paylaşılacağı açıklanan yeni açıklamayla birlikte Cloud9’ın 2021 kadrosunun nasıl şekillendiğini göreceğiz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir