Anasayfa > Espor Haberleri > cNed’in Yeni Takımı Raise Your Edge Gaming Oldu

cNed’in Yeni Takımı Raise Your Edge Gaming Oldu

Türkiye VALORANT sahnesinin en yetenekli isimlerinden cNed’in yeni takımı Raise Your Edge Gaming oldu.

BBL Esports’ta kariyerine başlamasının ardından sözleşme konusunda sorunlar yaşayan ve takımdan ayrılan cNed, BBL’de güzel başarılara imza atıp yeteneğini global arenaya gösterebilmişti. BBL’in ardından Prodigy ajansına katılan, nolpenki takımında kariyerini sürdüren genç yıldızın ikinci takımı dağılınca kendisi yeni bir kulüp arayışına girmişti. cNed’in yeni takımı, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden oyuncuları toplayan Raise Your Edge Gaming oldu.

Temsilcimizin takım arkadaşlarıyla birkaç haftadır birlikte oynadığı biliniyordu. Bu duyuruyla birlikte kurulan kadro resmîleşmiş oldu.

cNed’in Yeni Takımı

Koçluğunu daha önce profesyonel olarak PUBG, League of Legends ve Starcraft 2 oynamış olan Nbs’in üstleneceği takım, Avrupa’nın en iyi beş takımının arasına adını yazdırmayı hedeflediğini açıkladı.

Movistars Riders takımında birlikte forma giymiş olan koldamenta ve kiles, İspanya’nın en iyi kadrolarından birinde takım arkadaşlığı yapmıştı. Koldamenta, bunun öncesinde ise Project SW adlı Avrupa karmasıyla da mücadele etmişti.

Kadronun Leh oyuncusu starxo, daha önce THOSE GUYS ve Entropiq takımlarında mücadele etti. Kendisi bu takımlarda genel olarak düellocu rolünü üstlendi.

Nolpenki’nin dağılmasının ardından yeni kalıcı durağını bulan cNed’i hepimiz tanıyoruz. Takımın yıldızı olarak kadroya katılan isim, en son Futbolist adına geçici olarak mücadele etmişti.

Finlandiyalı BONECOLD ise diğer oyunculara göre pek bilinmeyen, geçtiğimiz yıl Counter-Strike arenasından ayrılmış bir isim.

Temsilcimize yeni macerasında başarılar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir