Anasayfa > Blog > Control Kaç Saat Sürüyor?

Control Kaç Saat Sürüyor?

Remedy Entertainment’ın ellerinden çıkan efsane aksiyon oyunu Control kaç saat sürüyor, oyunu bitirmek için ne kadar zaman harcamalısınız?

Control, çıktığı yıl olan 2019’da otoritelerden çeşitli ödülleri toplamış, oyuncuların ise beğenilerini kazanmıştı. İlgi çekici bir hikâyeyi inovatif bir oynanışla birleştirerek etkileyici bir deneyim sunan oyun, adını oyun sektörüne altın harflerle kazımayı başardı.

Control’ü henüz oynamayan fakat yeni yeni başlamak isteyen oyuncular bulunmakta. Hâliyle oyunun ne kadar zaman aldığı, kaç saat sürdüğü merak ediliyor. Peki Control kaç saat sürüyor? Oyun hangi oyun şekilleriyle ne kadar sürede son buluyor? Gelin bu soruların cevabını verelim sizlere.

God of War Kaç Saat?

Control kaç saat?

  • Control; sadece hikâyesini oynamak isterseniz yaklaşık 11.5 saat, %100 ile tamamlamak isterseniz yaklaşık 27 saat, ortalama olarak ise yaklaşık 17.5 saat sürüyor.

Eğer oyunun ana hikâyesini hızlıca bitirmek ve “Control’ü bitirdim!” diyebilmek istiyorsanız oyunu yaklaşık 11-12 saatte tamamlayabilirsiniz.

Oyunun ana hikâyesinin yanında ekstra içeriklerini de görmek, daha komple bir deneyim yaşamak istiyorsanız 18.5 saatinizi gözden çıkarmanız gerekecek.

Control’ün her şeyini görmek, oyunu %100’lük oranla tamamlamak istiyorsanız da 27 saatinizi gözden çıkarmaya hazır olmanız gerekiyor.

Ortalama bir oyuncu, Control’de yaklaşık 17.5 saat harcıyor.

Bu oyun sürelerinin birçok kişinin ortalaması olduğunu, kendi becerinize ve hırsınıza göre değişiklikler gösterebileceğini hatırlatalım. Yine de Control’ün oyun süresi hakkında aşağı yukarı bir bilgiye ihtiyacınız varsa bu süreleri referans olarak alabilirsiniz. İyi oyunlar diliyoruz!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir