Anasayfa > Blog > God of War Kaç Saat Sürüyor?

God of War Kaç Saat Sürüyor?

PC’ye gelmesiyle birlikte oyuncu sayısını artıran God of War kaç saat sürüyor, oyun kaç saatte bitiyor? Gelin inceleyelim.

2018’de PlayStation’a özel olarak çıkmasının ardından büyük övgülerle karşılanan, oyuncuların ve otoritelerin beğenisini kazanan oyun, başarısını kesin olarak kanıtlamıştı. PS oyunları teker teker bilgisayara gelirken popüler oyunun da bu kervana katılması an meselesiydi. Beklentiler boşa çıkmadı. Çıkışının ardından dört sene geçen eser, 2022’de bilgisayar mağazalarındaki yerini aldı ve PC oyuncularının beğenisine sunuldu.

Oyun Steam’e ve Epic Games Store’a gelmesinin ardından PC oyuncuları tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Konsolda bu efsanevi oyunu oynamamış olan birçok oyuncu, God of War’a başlamak ve bu deneyimi yaşamak istiyor. Hâliyle oyunun kaç saat sürdüğü de merak ediliyor. Peki God of War kaç saat sürüyor, hangi oyun tipleri ne kadar saat harcatıyor? Gelin bu soruların cevabını detaylı bir şekilde verelim.

God of War Sistem Gereksinimleri

God of War kaç saat?

  • Sadece ana hikâyesi 21 saat süren God of War, ekstra içeriklerle birlikte yaklaşık 32.5 saatinizi alıyor. Ortalama oyun süresi ise 32 saat olarak karşımıza çıkıyor.

Yani oyunu hemencecik oynayıp ana hikâyeyi bitirmek istiyorsanız 21 saatini harcamanız yeterli oluyor.

Ana hikâyeyi yavaş yavaş oynamak, dünyayı keşfetmek, yan görevleri yapmak da istiyorsanız 32.5 saatinizi gözden çıkarmanız gerekiyor.

Eğer oyundaki bütün içerikleri tüketmek, oyunu %100’lemek istiyorsanız yaklaşık 51 saat harcamanız gerekecektir.

Oyunu bitirmiş oyuncuların raporladığı sürelere göre ortalama oyun süresi 32 saat. Yani siz de %100 yapmak için fazla kasmazsanız, ana hikâyenin yanında yan görevlerin çoğunu da tamamlayıp oyundan yeterli keyfi alırsanız oyunda yaklaşık 32 saatinizi geçirebilirsiniz. Daha fazlası da mümkün tabii.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir