Anasayfa > Blog > CS: GO Operasyon Nedir? Operasyon Bileti Ne İşe Yarar?

CS: GO Operasyon Nedir? Operasyon Bileti Ne İşe Yarar?

Oyuna tat katıp, oyunculara da çeşitlilik sunmak için ortaya çıkartılan CS: GO Operasyon nedir? Operasyon bileti ne işe yarar?

Oyun içi etkinlikler olarak sunulan operasyonlar, Counter-Strike: Global Offensive oyunu için hazırlanan DLC paketleridir. Oyunseverler bu ücretli indirilebilir içeriklere erişmek için biletler satın alabilirler. Bu operasyonlar içerisinde topluluk tarafından oluşturulmuş ya da operasyona özel olarak geliştiriciler tarafından ortaya konulan içerikler bulunmaktadır. Operasyonlar genellikle 2-5 ay aralığında mağazada yer edinirler. Peki, içerilerinde neler vardır? Buyurun listeleyelim.

CS:GO EDO Nedir?

  • Özel Haritalar: Oyunun oldukça geniş topluluğu ve Valve tarafından özenle hazırlanan çeşitli haritalar DLC içerisinde oyunculara sunulur.
  • Silah Paketleri: Oyuna özel çeşitli paketlerle birlikte, silahlar da oyuncuların beğenisine sunulur ve oyunculara deneme şansı verilir.
  • Ekstra Görevler: CS: GO’nun oynanışını çeşitlendiren bu ekstra görevler de oyuncuların operasyonlarda boy göstermesinin nedenleri arasında diyebiliriz.
  • Kasa ve Hediyeler: İçerik olarak bir operasyonu tamamladığınızda kasa ve hediyelerle de ödüllendirilmiş olursunuz. Kabul edelim ki bu bazı oyuncular için oldukça önemli.
  • Oyun Modları: Kırık Diş operasyonuyla birlikte, bu indirilebilir içeriklere sahip kullanıcılar onlara özel oyun modlarına da ulaşabilir hale geldiler.

CS: GO Operasyon Bileti Ne İşe Yarar?

Her ne kadar anlatımımız bu şekilde gerçekleşmiş olsa da Valve bu ürünleri direkt olarak DLC haliyle pazarlamıyor. Bu nedenle oyunculara satışı da farklı yollarla gerçekleştirmekteler. İşte bu biletler, içeriğe erişmenin yolu. Steam üzerinden ücretli bir şekilde satılan bilet, o dönem geçerli olan oyun modları, haritalar gibi yukarıda bahsettiğimiz içeriklere ulaşmamızı sağlıyor.

Oyunda şu ana kadar, Kırık Diş, Hydra ve Bravo gibi çok bilindik olanlar da dâhil olmak üzere on tane operasyonla karşılaştık. Daha fazlasının da yolda olduğundan hiç şüphemiz yok.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir