Anasayfa > Blog > CS: GO Teslim Olma, Sur Verme Nasıl Yapılır?

CS: GO Teslim Olma, Sur Verme Nasıl Yapılır?

Geleceği bariz olan mağlubiyetlerde oylamalar en azından vakit kazandırdığı için CS:GO teslim olma ve sur verme işlemlerini anlatalım.

Öncelikle teslim olmanın şartını belirtelim. Takım oyuncularından birisi oyunu tam anlamıyla terk ettiyse teslim olma oylaması başlatılabiliyor. Yani oyundan düşmek değil, bağlantının maçla tamamen kesilmesi burada bir ön şart olarak karşımıza çıkıyor diyebiliriz. Eğer takımınızdan birisi düştüyse, bağlantısının kesilmesi için gereken sürenin geçmesini bekleyin ve ardından oylamayı yapabildiğinizi göreceksiniz. Peki, bahsettiğimiz oylama nasıl yapılıyor?

CS:GO Paraşüt Kodu Nedir?

Oylama oldukça basit bir şekilde yapılıyor. Oyun içerisinde ESC tuşuyla menüyü açın, sol üstte yer alan ‘Oylama başlat’ butonuna tıklayın. Ardından açılan üç tür oylamanın içerisinden ‘Teslim Ol’ oylama türünü göreceksiniz. Bununla maçı terk etmek için dört oyuncudan en az üç tanesinin, yani oylamayı başlatan kişi dışında kalanlardan ikisinin daha onay vermesi gerekiyor.

CS:GO Teslim Olma Kodu Var mı?

Hayır, önümüzdeki güncellemelerde ne olacağını bilemeyiz ancak oyunda şimdilik bir komut ile oylama başlatma durumu söz konusu değil. Ancak basit yolla yukarıda anlattığımız gibi kolayca bir surrender oylamasını başlatabilirsiniz.

Umarız bu yazımız aklınızdaki soruyu gidermeniz için yeterli olabilmiştir. Siz değerli okurlarımıza, keyifli vakitler ve iyi oyunlar dileriz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir