Anasayfa > Listeler > CS:GO Antrenman Map – Haritaları (Isının, Aiminizi Geliştirin)

CS:GO Antrenman Map – Haritaları (Isının, Aiminizi Geliştirin)

CS:GO oyununda aim geliştirme amaçlı antrenman yapmak için kullanabileceğiniz birçok map bulunuyor, gelin bu haritaları inceleyelim.

Counter-Strike: Global Offensive, oyuncularına esneklik açısından büyük fayda sağlıyor. Atölyede bulunan sayısız harita sayesinde oyuncular ister antrenman yapabiliyor, isterse de viewmodel veya CS:GO crosshair ayarları kapsamında değişikliğe gidebiliyor. Bu haritalar arasında oyundaki yeteneğinizi geliştirmenize yarayan birçok map de bulunuyor. Siz de CS:GO oyununda antrenman yapmak için güzel bir map arayışındaysanız aşağıdaki haritaları inceleyerek kararınızı verebilirsiniz.

Aim Geliştirme Taktikleri

CS:GO Antrenman Map Listesi

Şüphesiz ki Steam atölyesinde sayısız CS:GO antrenman haritası var. Fakat bunlardan bazıları diğerlerinden daha başarılı, daha çok oy almış durumda. Biz de bu en sevilen haritalar arasından yedi tanesini listeleyerek hepsinin özelliklerinden, size nasıl yardımcı olabileceklerinden bahsettik. CS:GO antrenman haritaları arasından dilediğinizi seçerek istediğiniz map ile ısınabilir, aiminizi geliştirebilirsiniz.

Aim Botz – Training

csgo-aim-botz-antrenman

Birçok profesyonel oyuncunun kullandığı, muhtemelen aklınıza ilk gelen harita bu olacaktır. Aim BotzTraining haritasında siz ortada kalıyorsunuz, ve ayarlarını dilediğiniz gibi değiştirdiğiniz botları vurmaya çalışıyorsunuz. İstediğiniz silahı alabiliyor, botları sabitleyebiliyor, sadece kafadan vuruş yapabilmek için gereken ayarı açabiliyorsunuz. Kısacası bu harita, antrenman yapmak için size gayet özelleştirilebilir ve dinamik bir ortam sunuyor. İster ısınmak isteyin, isterseniz de aiminizi geliştirmek: Aim BotzTraining haritası sizin için biçilmiş kaftan.

Buraya tıklayarak haritanın Steam atölyesindeki sayfasına ulaşabilirsiniz.

Recoil Master – Spray Training

csgo-antrenman-recoil

Aim BotzTraining haritasının geliştiricisinin elinden çıkan bir CS:GO antrenman haritası daha: Recoil Master. Bu haritada birçok farklı silahın sprayini kontrol etme yeteneğiniz üzerine çalışıyorsunuz. Dilediğiniz silahı seçmenizin ardından haritadaki özelliklerin yardımıyla o silahın recoil desenine iyice alışıyorsunuz. Harita, bunu yapmanız için size bir “ghosthair” sunuyor. Siz silahınızı sıktıkça bu “ghosthair” hareket ediyor, siz de onu takip ederek silahınızın spray düzenine alışıyorsunuz. Aynı zamanda haritada bulunan panel sayesinde elinizde bulunan silahın spray düzenini sıkmadan da görebiliyorsunuz. Haritada bulunan birçok özel ayar da deneyiminizi kişiselleştirmenizi sağlıyor.

Buraya tıklayarak haritanın Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.

training_aim_csgo_2

csgo-antrenman-map-aim-training

Bu harita da CS:GO oyuncularının en sevdiği antrenman mapleri arasında yerini alıyor. training_aim_csgo_2 haritasıyla zorluk seviyesini seçerek reflekslerinizi güçlendiriyorsunuz. Flickshot yeteneğinize oldukça büyük katkılarda bulunacak bu harita, birçok farklı mod barındırıyor. Haritadaki ayarlar sayesinde reflekslerinizi, nişan yeteneğinizi, kas hafızanızı, spray kontrolünüzü geliştirebiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken modları iyice anlayıp çalışmak.

Buraya tıklayarak haritanın Steam atölyesindeki sayfasına ulaşabilirsiniz.

DC | AIM & MOVEMENT | TRAINING

csgo-antrenman-map-haritalari

Bu haritayı diğerlerinden ayıran bir özelliği var, o da çeşitliliği. Birçok CS:GO antrenman haritası tek bir yere odaklarnırken bu harita size hem nişan çalışmak, hem hareket kabiliyetinizi geliştirmek için imkân sunuyor. Bu haritada aynı zamanda viewmodel ayarınızı da yapabiliyorsunuz. Poligon ve arena gibi çeşitli modlarla yeteneğinizi geliştirebiliyor ve ısınabiliyorsunuz.

Buraya tıklayarak haritanın Steam atölyesindeki sayfasına ulaşabilirsiniz.

Aim Challenge 2.0

csgo-aim-challenge

Aim Challenge 2.0 haritası, diğer haritalardan daha rekabetçi. Bu haritadaki parkuru en kısa sürede tamamlayarak kendinizle rekabet ediyor, isterseniz de rekor kırmaya çalışıyorsunuz. Her yeri patlamış, heyecan verici bir ortamda bulunan tesisteki düşmanlarınızı tek tek alt etmenizin ardından butona basarak haritayı ne kadar sürede tamamladığınızı görüyorsunuz. Tam olarak antrenman için ideal olmasa da nişanınızı sıcak tutacak, eğlenceli bir harita.

Buraya tıklayarak Aim Challenge 2.0’ın Steam atölye sayfasına ulaşabilirsiniz.

Sound Training

csgo-ses-kasma-haritasi-antrenman-map

Sound Training haritası, isminden de anlaşılabileceği üzere diğer haritalardan daha farklı. Bu haritada nişanınız veya refleksleriniz üzerine değil, ses kasma yeteneğiniz üzerine çalışıyorsunuz. Haritanın ortasında durarak çeşitli yerlerden gelen seslerin konumunu belirlemeye çalışıyorsunuz. Sesin kaynağı, tahmininizin ardından size gösteriliyor. Havaya bıçak atmanızın ardından bir ses daha geliyor ve onun yerini bulmaya çalışıyorsunuz. Bu sayede ses kasma yeteneğinizi değerlendirip geliştirebiliyorsunuz.

Buraya tıklayarak Sound Training haritasının atölye sayfasına ulaşabilirsiniz.

Aim Course 2

csgo-aim-challenge-antrenman-map

Aim Course 2 de tıpkı Aim Challenge 2.0 gibi bir parkur haritası. Karşınıza çıkan düşmanları en kısa sürede en isabetli şekilde öldürüp, flaş bombalarından kaçınıp, boşuna mermi harcamadan haritanın sonuna gelmeye çalışıyorsunuz. Birçok profesyonel oyuncu, bu haritada süre rekorları kırarak gövde gösterisi yapıyor. Siz de bu haritada kendinizi deneyerek ne kadar kısa sürede tamamlayacağınıza göz atabilirsiniz.

Buraya tıklayarak haritanın Steam atölye sayfasına ulaşabilirsiniz.

CS:GO’da hareket kabiliyet, nişan, ses kasma, refleks gibi yeteneklerinizi geliştirebilecek birçok farklı harita bulunuyor. Yazımızda bahsettiğimiz haritalar bunlardan sadece bazılarıydı. Steam Atölyesi’ni ziyaret ederek kendinize en uygun haritayı bulabilir, o haritada ısınıp antrenman yapabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir