Anasayfa > Blog > CS:GO Bunny Kodu: Açma / Hızlandırma Kodları

CS:GO Bunny Kodu: Açma / Hızlandırma Kodları

CS:GO’da daha hızlı hareket etmenizi sağlayan bunny kodu nedir, nasıl kullanılır? CS:GO bunny açma ve hızlandırma kodu, kodları nelerdir? Gelin birlikte bakalım.

Counter-Strike: Global Offensive, kapsamında bulundurduğu kodlarla birlikte oyunculara kişiselleştirebilecekleri bir deneyim sunuyor. Oyun içinde bulunan birçok kod sayesinde CS:GO oyuncuları arkadaşlarıyla oynadıkları oyunlarda birçok farklı özelliğe erişebiliyor. Bu sayede oyuncular farklı bir tat aradığında klasik CS:GO deneyiminin dışına çıkabiliyorlar. Bunu sağlayan kodlardan bir tanesi ise bunny kodu. Yazımızda bu kodun ne olduğunu ve nasıl açıldığını kolayca anlattık. Aynı zamanda oyunun hız sınırını kaldırarak bunny kodunuzu hızlandırma işlemini de nasıl gerçekleştirebileceğinizi belirttik.

CS:GO Mouse İle Zıplama

CS:GO Bunny Kodu

  • sv_autobunnyhopping 1; sv_enablebunnyhopping 1

sv_autobunnyhopping 1 kodu otomatik olarak sürekli zıplamayı aktif ederken sv_enablebunnyhopping 1 kodu bunu yaparken sizi hızlandırmaya yarıyor. Eğer istemediğiniz bir kod varsa istediğinizi seçerek kullanmanızı öneririz. Yazımızın devamında bahsettiğimiz kod sayesinde CS:GO’nun hız sınırını kaldırarak üst seviyede sürate de ulaşabiliyorsunuz.

Yukarıdaki kodu konsola girip enter tuşuna basarak bulunduğunuz sunucuda otomatik bunny yapma özelliğini aktifleştirebilirsiniz. Bunu yapmanızın ardından space tuşuna basılı tutarak yürüyüp sürekli bunny yapabilir, oyunda daha hızlı hareket edebilirsiniz. CS:GO bunny kodunu kullanırken sorun yaşıyorsanız adım adım anlatımımıza da aşağıdan göz atabilirsiniz.

csgo bunny kodu

CS:GO Bunny Açma Kodu

  • CS:GO’da konsolu açın
  • Konsola sv_cheats 1 komutunu girerek hileleri aktifleştirin
  • sv_autobunnyhopping 1; sv_enablebunnyhopping 1 komutlarını girerek sunucuda bunnyhop yapmayı aktifleştirin
  • Konsolu kapatın, iyi eğlenceler!

Konsolunuz açılmıyorsa ayarlar kısmından “Geliştirici Konsolunu Aktifleştir” ayarını “Evet” olarak değiştirmeniz gerekiyor. Bu da işe yaramıyorsa oyunu kapatıp açmayı deneyebilirsiniz.

CS:GO bunny kodunu konsola girmenizin ardından çalıştığını gözlemleyemiyorsanız mp_restartgame 1 komutu ile oyunu yeniden başlatabilirsiniz.

Aşağıda yazdığımız kod sayesinde oyunun hız sınırını kaldırarak bunny ile daha hızlı şekilde hareket edebilirsiniz.

CS:GO Kan Silme Kodu

CS:GO Bunny Kodu Hızlandırma

  • sv_cheats 1;sv_enablebunnyhopping 1;sv_maxvelocity 7000;sv_staminamax 0;sv_staminalandcost 0;sv_staminajumpcost 0;sv_accelerate_use_weapon_speed 0;sv_staminarecoveryrate 0;sv_autobunnyhopping 1;sv_airaccelerate 2000

Başta bahsettiğimiz kodları konsola girmenizin ardından hâlâ CS:GO’nun hız sınırına takılabilirsiniz. Üstteki kod sayesinde ise oyundaki hız sınırını kaldırabilir, bunny ile ulaşabileceğiniz maksimum sürate erişebilirsiniz. Resmî sunucularda ise bu kodu kullandıktan sonra olduğunuz kadar süratli olamıyorsunuz.

Bu kodları sadece size ait olan sunucularda kullanabileceğinizi, resmi CS:GO sunucularında kullanamayacağınızı hatırlatalım.

Diğer CS:GO Kodları

CS:GO oyununda arkadaşlarınızla eğlenmek için veya antrenman yapmak için kullanabileceğiniz bunny kodu dışında birçok farklı kod bulunuyor. Linklere tıklayarak CS:GO paraşüt kodu, mermi sekmeme kodu gibi yararlı ve eğlenceli komutları nasıl kullanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir