Anasayfa > Blog > CS:GO Silah / Mermi Sekmeme Kodu (No Recoil)

CS:GO Silah / Mermi Sekmeme Kodu (No Recoil)

Valve’in popüler CS:GO oyununda silah veya mermi sekmeme kodu nedir, nasıl kullanılır? Bütün detayları yazımızda paylaştık.

CS:GO, oyunculara oyunu konfigüre etme konusunda birçok kolaylık sağlıyor. Oyun, bu kolaylıkları parametreleri değiştiren kodlarla yapıyor, bu sayede antrenman yapmak veya sadece farklı bir oyun deneyimi elde etmek isteyen oyuncular CS:GO’yu isteğine göre değiştirebiliyor. Bu kodlar arasında para çoğaltma, sınırsız mermi, sınırsız can, uçma gibi sayısız fonksiyonu yerine getirebilen komutlar bulunuyor. İlgili yazılarımıza istediğiniz kelimenin üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu yazımızın devamında ise silahın sekmemesini sağlayacak koddan bahsettik.

Bu yazımızda bahsettiğimiz kod ise CS:GO’da mermi sekmeme (no recoil) kodu. Bunu kullanarak mermilerinizin istediğiniz yere gitmesini sağlayabilir, otomatik silahlarınızı sekmeden kullanabilirsiniz.

Yazının devamında ise silahınızın sallanmamasını sağlayacak koddan da bahsettik. İstediğiniz kodu alarak oyununuzda kullanabilirsiniz.

CS:GO Sekmeme Kodu

Aşağıdaki kodları kullanmak için CS:GO’da konsolu açmanız, kodları konsola girmeniz gerekiyor. Bu konuda sorun yaşıyorsanız aşağıdaki yazımızdan CS:GO konsol açma işlemi hakkında bilgi edinebilirsiniz.

CS:GO Konsol Açma

CS:GO Silah Sekmeme Kodu

Aşağıdaki kodu kullandıktan sonra silahınızdan çıkan mermiler tek noktaya gidecektir. Bu kodu sadece özel oyunlarda kullanabildiğinizi, sv_cheats 1 komutunun aktif olması gerektiğini de belirtelim. CS:GO mermi sekmeme kodu isteseniz bile rekabetçi maçlarda, resmi Valve sunucularında kullanılamaz.

  • sv_cheats 1; weapon_accuracy_nospread 1; weapon_debug_spread_gap 1; weapon_recoil_decay2_lin 99999; weapon_recoil_scale 0; weapon_recoil_suppression_shots 500; weapon_recoil_cooldown 0; weapon_recoil_decay1_exp 99999; weapon_recoil_decay2_exp 99999;

Bu kodu konsola girmenizin ardından silahınız her zaman tuttuğunuz yere ateş edecek. Herhangi bir sekme problemiyle karşılaşmayacaksınız.

CS:GO Silah Sallanmama Kodu

Bu kodu kullanırsanız silahınız sprey yaparken sarsılmayacaktır. Kullanmak için sv_cheats 1 komutunu aktif etmenize gerek olmayan, sadece viewmodel ayarınızdaki bir parametreyi değiştiren kodu aşağıdan kopyalayıp konsola girerek kullanabilirsiniz.

  • cl_bob_lower_amt 0; cl_bobamt_lat 0; cl_bobamt_lat 0; cl_bobamt_vert 0; cl_bobcycle 0; cl_bobup 0;

CS:GO Crosshair Sabitleme Kodu

Bu kod sayesinde de crosshairinizin büyümesini veya hareket etmesini engelleyebilir, daha rahat bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Kullanmak için özel oyunda olmanıza veya sv_cheats 1 kodunun açık olmasına ise ihtiyaç yok.

  • cl_crosshairstyle “4”

CS:GO Crosshair Rehberi

Crosshairinizle ilgili daha fazla yardıma veya tüyoya ihtiyacınız varsa yukarıdaki yazımızdan da en optimal CS:GO crosshair ayarlarına ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir