Anasayfa > Blog > CS:GO Prime Status Nedir?

CS:GO Prime Status Nedir?

Counter-Strike: Global Offensive oyuncularının karşısına çıkartılıp gözlerine sokulan CS:GO Prime status nedir? Nereden gelmektedir?

CS:GO yayın hayatına ücretli bir şekilde başlamış, ancak bir noktada oyuncuların ücretsiz de ulaşabildikleri bir oyun haline gelmiştir. Bu noktada da önceden satın alan oyunculara haksızlık olmaması adına oyuna ‘Prime Status’ kavramı eklenmiştir. Kavram dilimize ‘Seçkin’ olarak geçmiştir. Bu statüye yalnızca oyunu satın alan kullanıcılar ulaşabilmektedir ve oyun bu statüye sahip olmak isteyen oyunculara bir yükseltme paketi satmaktadır. Bu paketin fiyatı ise oyunun eskiden sahip olduğu toplam fiyat etiketinin yaklaşık 4 katı.

StatTrak Nedir?

Not: Valve, bir süre oyuncuların seviye kazanarak bu statüye sahip olmalarına izin vermiştir. Ancak günümüzde oyuncuların böyle bir şansı bulunmuyor. Sahip olmak için satın alım yapmanız şart.

CS:GO Seçkin Hesap Avantajları

Elbette yüksek ücretle satılan bu yükseltmenin çeşitli avantajları da bulunuyor. En önemli getirisi, dilerseniz yalnızca diğer seçkin hesaplarla oyun oynayabiliyor olmanız. Bu insanlar için de hesapları oldukça kıymetli olduğu için çok daha az hile kullanıcısıyla karşılaşabiliyorsunuz. İster istemez genel oyuncu profilinde de bir değişiklik oluyor ve kısmen daha elit bir zümrenin içerisine katılıyorsunuz diyebiliriz.

Ayrıca bu statüye ulaşan oyuncular oyun için eşyalarla daha sık ödüllendiriliyorlar. Bu da hesapların uzun oynama saatlerine ulaşıldığında kendi kendilerini amorti etmeleri anlamına geliyor. Dolayısıyla oyuncular için pek de fena bir fikir olmadığını belirtelim.

Bu yazımızda CS:GO Prime Status nedir anlatmaya çalıştık. Umarız yazımız soru işaretlerini gidermeyi başarmıştır.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir