Anasayfa > Blog > CS:GO Skin Nedir, Ne İşe Yarar?

CS:GO Skin Nedir, Ne İşe Yarar?

Oyun içi ticarete olanak sağlamasıyla pek çok oyuncu tarafından duyulan CS:GO Skin nedir ve ne işe yarar? Buyurun açıklayalım efenim.

Counter-Strike: Global Offensive oldukça başarılı bir MMOFPS oyunudur. Valve tarafından geliştirilen ve Steam üzerinden ulaşılabilen bu oyunu başarılı kılan pek çok yönü sayılabilir. Bu yönler arasında elbette ‘Skin’ sözcüğü de kendisine yer bulabilmektedir. Skin’ler oyun içi eşyaların kaplamalarla daha özgün görünüşlere ulaşmalarını sağlamakta ve pazarlarda oyuncular arasında ticaret amaçlı kullanılmakta. Oyunda bulunan tabancalar, tüfekler ve hatta bıçakların yanı sıra karakterler için de çeşitli kozmetik kaplamalar bulunmakta.

CS:GO Operasyon Nedir?

Bu tür itemler oyunculara oyun sonlarında yer alan ekranlarda da dağıtılabiliyor ancak oyundaki kasaların anahtarlar vesilesiyle açılması Valve’ın bu oyun için kurduğu gelir stratejisi ve ana gelir kalemi desek pek de yanlış söylemiş olmayız. Ayrıca oyundaki bu kaplamaların ‘StatTrak’ ya da etiketler gibi yollarla değerlerinin yükseldiğini de söyleyebiliriz.” CS:GO Skin Nedir?” sorusunu yanıtlandırdığımıza göre devam edebiliriz.

CS:GO Skin Ne İşe Yarar?

İlk bakışta kaplamaya sahip olan silahın daha güçlü olduğu gibi bir düşünce oluştuğunu biliyoruz ve bu gayet doğal. Ancak bu ürünlerin oyunun içerisindeki güç dengelerine hiçbir etkisi bulunmuyor. Açıkça söyleyebiliriz ki en pahalı kaplamalara sahip bir silah ile kaplamasız bir silahın nişan alma konusunda ya da ateş gücü noktasında birbirlerine bir üstünlüğü yok.

Bu tür eşya modelleri oyuncuların kendi özgün envanterlerini oluşturmaları açısından kullanılıyorlar. Amaç buradan da anlayabileceğiniz gibi tam anlamıyla kozmetik.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir