Anasayfa > Blog > CS:GO’nun Yeni Oyun Modu “Geri Alışlar” Nasıl Oynanır?

CS:GO’nun Yeni Oyun Modu “Geri Alışlar” Nasıl Oynanır?

Kırık Diş Operasyonu’nun oyuna eklendiği güncellemeyle karşımıza çıkan CS:GO’daki yeni oyun modu “Geri Alışlar” nasıl oynanır?

Counter-Strike: Global Offensive’e gelen Kırık Diş Operasyonu ile birlikte oyuna birçok yeni içerik eklenmiş oldu. Bu içeriklerin arasında yeni eşyalar, haritalar, ajan kostümleri bulunurken zevkini çıkarabileceğimiz yeni bir oyun modu da bulunuyor. “Geri Alışlar” adı verilen bu oyun modunun mantığını ve kurallarını sizlere anlattık.

CS:GO FPS Yükseltme Kodları

CS:GO’nun Yeni Oyun Modu: Geri Alışlar Modunun Kuralları

Bu oyun modunda birçok diğer modun aksine bomba hâlihazırda kurulmuş oluyor. Bomba kurup imha etme stratejisine dayanan haritalarda oynanan Geri Alışlar modunda karşı karşıya gelen 3 adet terörist ve 4 adet CT bulunuyor. Takım değiştirme olmadan toplam on beş tur oynanıyor ve sekiz tur kazanan takım maçın galibi oluyor. Turların başında bomba otomatik olarak bir bombalama alanına kurulmuş oluyor ve T’lerin bombayı koruması, CT’lerin ise alana tekrar girerek bombayı imha etmesi gerekiyor.

geri-alislar-dust2

Ekonomi sistemi yok, turların başında oyunculara gösterilen eşya setleri seçiliyor ve bu setler tur boyunca kullanacağımız ekipmanları belirliyor. EDO (En Değerli Oyuncu) ödülünü aldığımız turların ardından seçebileceğimiz fazladan bir eşya seti oluyor.

geri-alislar-set

Yeni Oyun Modu Nasıl Oynanır?

Oyun moduna girmek için ekstra bir efor sarf etmenize gerek yok, CS:GO’nun yeni modunu tıpkı diğer oyun modları gibi oynayabiliyorsunuz. Oyuna girmenizin ardından sol üstteki başlat tuşuna tıklayıp açılan ekrandaki oyun modlarından en sağda “Geri Alışlar”ı bulabilirsiniz. Modu seçmenizin ardından sağ alttaki “Başlat” butonuna tıklayarak oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir