Anasayfa > Blog > Cyberpunk 2077 Hideo Kojima Nerede Bulunuyor?

Cyberpunk 2077 Hideo Kojima Nerede Bulunuyor?

Cyberpunk 2077 Hideo Kojima sürprizi ile oyuncuları şaşırtmayı başardı. Oyun dehası Hideo Kojima Night City’de nerede bulunur?

Sekiz yıllık uzun bir geliştirme sürecinden sonra nihayet 10 Aralık 2020 tarihinde çıkış yapan Cyberpunk 2077, beraberinde teknik sorunlar, başarısız bir optimizasyon ve bolca easter egg getirdi. Portal’daki GLaDOS’a, The Office dizisindeki karakterlere ve birçok oyuna göndermede bulunan yapım, ünlü oyun geliştiricisi Hideo Kojima’yı da bünyesinde barındırıyor.

Cyberpunk 2077 Batmobile Nerede Bulunur?

Cyberpunk 2077 Hideo Kojima

Hideo Kojima oyunun ilk birkaç saatinde karşımıza çıkıyor. İlk görevleri yaparken ana karakter V ve Jackie, Konpeki Plaza adlı bir otele yolculuk ediyor. Hideo Kojima ise bu lüks otelin barında yer alıyor.

Göreve tam olarak başlamadan önce bara biraz göz atarsanız Hideo Kojima’yı bir şeyler içip rahatlarken görebilirsiniz. Oshima adı verilen karakter ile konuşup etkileşime geçmek de mümkün. Kısa bir konuşma olsa da Hideo Kojima size bir video oyunu fikrinizin olup olmadığını soracak ve içkisini yudumlamaya devam edecek.

Cyberpunk 2077, Kojima Productions ile yapılan anlaşma sonucunda Death Stranding üzerinde de etkisini gösterdi. Sevilen yapım Death Stranding’e gelen güncelleme sayesinde Sam Porter Bridges karakterini bir Night City sakinine dönüştürmek mümkün. Yapıma aynı zamanda Cyberpunk 2077’de gördüğümüz kısa hackler de eklendi.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir