Anasayfa > Blog > Cyberpunk 2077 Kaç Saat Sürüyor?

Cyberpunk 2077 Kaç Saat Sürüyor?

CD Projekt Red’in fütüristik RPG oyunu Cyberpunk 2077 kaç saat sürüyor, oyunu bitirmek için ne kadar süre harcamanız gerekiyor?

Cyberpunk 2077, üç kez ertelenmesine rağmen piyasaya hatalarla çıkarak eleştirilerin odağı olmuştu. Oyuncuların sabırsızlıkla beklediği oyun, çıkışıyla herkesi hayal kırıklığına uğratmıştı. Yüksek beklentileri çıkışıyla karşılayamasa da zaman geçtikçe daha da düzelen RPG’yi oynamamış olan oyuncuların sayısı oldukça fazla. Zira oyun sorunlu bir çıkış yapsa da etkileyici hikâyesiyle hâlâ dikkat çekiyor.

Oyun düzeldikçe daha fazla kişi Cyberpunk 2077’ye başlamak istiyor, hâliyle oyunun ne kadar sürdüğünü de merak ediyorlar. Peki Cyberpunk 2077 kaç saat sürüyor, oyunu bitirmek için kaç saatinizi feda etmelisiniz? Oyunu tamamen bitirmek ne kadar zamanınızı alır, sadece hikâyesi ne kadar sürer? Gelin bu soruların cevabını detaylı bir şekilde verelim.

The Witcher 3 Kaç Saat Sürüyor?

Cyberpunk 2077 kaç saat?

Sadece ana hikâyesini oynamak isterseniz yaklaşık 22.5 saatte bitirebileceğiniz Cyberpunk 2077, ekstra içerikleri de hesaba katınca aşağı yukarı 60 saat sürüyor. Eğer oyunun her şeyini tamamlamak, %100’lemek istiyorsanız da ortalama 103 saati gözden çıkarmanız gerekiyor.

Oyuncuların gönderdiği verilere göre sadece ana hikâyeye odaklanınca Cyberpunk 2077 22.5 saatte bitiyor. Fakat bu süre hiç yan görev yapmadan, dünyayı gezmeden, oyunun keyfini çıkarmadan elde edebileceğiniz bir süre. Her ne kadar ana hikâyeye odaklanan oyunculardan olsanız da bu kadar hızlı bir şekilde bitirmek pek hoş bir deneyim sunmayabilir.

Fazla abartmak istemeyen fakat oyunun yan görevlerinden de keyif almak isteyenlerdenseniz doğal olarak biraz daha fazla vakit harcamanız gerekiyor. Bu durumda Cyberpunk 2077’de yaklaşık olarak 60 saatinizi harcayabiliyorsunuz. Oyunun ekstra içerikleri oldukça fazla olduğu için bu süre epey değişken.

Her oyunu %100 tamamlayanlardanım, her şeyi görüp bütün görevleri bitiririm diyenlerdenseniz de 100 saatinizi gözden çıkarmanız gerekiyor. Zengin içeriğiyle oyunculara uzun bir oynanış süresi suran oyunu yaklaşık 103 saatte %100’leyebiliyorsunuz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir