Anasayfa > Blog > Cyberpunk 2077 Ne Kadar Sürüyor?

Cyberpunk 2077 Ne Kadar Sürüyor?

CD Projekt Red’in sekiz yıldır geliştirdiği ve 10 Aralık 2020 tarihinde piyasaya sürdüğü Cyberpunk 2077 ne kadar sürüyor?

Cyberpunk 2077 İnceleme Dosyası – Tüm Detaylarıyla Cyberpunk 2077

Ana Hikaye Yaklaşık 25 Saat Sürüyor

Yapılacak bolca etkinlik ve sürükleyici bir ana hikayeye sahip olan Cyberpunk 2077’nin bitirme süreleri büyük oranda farklılık gösteriyor. Fakat oyunun sadece ana hikayesini bitirmek yaklaşık 25 saatlik bir süreç gerektiriyor.

Ana Hikaye ve Yan Görevler: 60 Saat

Oyunun hem ana hikayesini hem de yan görevlerini yapmanız durumunda ise bu sürenin 60 saate çıkmasını bekleyebilirsiniz.

Cyberpunk 2077 FPS Artırma – FPS Nasıl Yükseltilir?

Tüm İçerikler: 90 Saat

Cyberpunk 2077 süresi tüm içerikleri tamamlamanız halinde oldukça yüksek bir sayıya ulaşabiliyor. Oyunun yan görevlerini, ana hikayesini ve ekstra içeriklerini tamamen bitirmek için yaklaşık 90 saatlik bir zaman dilimini gözden çıkarmanız gerekiyor. 

Bununla beraber oynanış tarzınızın da büyük önem taşıdığını belirtelim. SaveButonu ekibinin üyeleri oyunu 80 saatten fazla oynadı fakat hala tam olarak bitirmiş değil. Night City’nin sürüyle hataya ve teknik probleme rağmen sık aralıklarla sunduğu etkinlikler oynanış süresini büyük oranda arttırdı diyebiliriz.

Cyberpunk 2077 teknik sorunlarına ve başarısız optimizasyona rağmen oldukça başarılı bir oynanış sistemi ile geliyor. Bu bağlamda saatleri adeta su gibi akıtan yapım, 2021 yılının başlarında gelecek ek paketler sayesinde daha fazla içerik sunacaktır. Dolayısıyla Cyberpunk 2077 ne kadar sürüyor sorusunun cevabının da yakın zamanda değişebileceğini belirtelim.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir