Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Night City Wire Episode 4 Yayın Tarihi Duyuruldu

Cyberpunk 2077 Night City Wire Episode 4 Yayın Tarihi Duyuruldu

Cyberpunk 2077 Night City Wire Episode 4 için yayın tarihi belli oldu. Night City Wire canlı yayınları oyun dünyasının en çok beklenen yapımı için adeta fragman görevi görüyor. Yeni bölümde gözler Cyberpunk 2077’deki araçlara çevrilecek.

Oyunu detaylıca anlatan canlı yayın serisinin dördüncü bölümü 15 Ekim’de bizlerle olacak. Night City Wire: Episode 4 CD Projekt Red’in resmi Twitch kanalında saat 19.00’da yayına girecek.

Night City Wire yayınlarının dördüncü ayağı oyundaki araçlara odaklanacak. Konu hakkında oyunun resmi Twitter hesabından bir açıklama yapıldı.

“Night City Wire’nin dördüncü bölümü önümüzdeki 15 Ekim Perşembe günü saat 19.00’da geliyor. Bu sefer Cyberpunk 2077’de taşıtların görünümlerine, seslerine ve özelliklerine bir göz atacağız. Ve tabii her zamanki gibi yeni oynanış görüntüleri, duyurular ve çok daha fazlasını bekleyebilirsiniz!”

Bu canlı yayınlarla Cyberpunk 2077’ye dair birçok detay resmi bir şekilde görücüye çıkıyor. CD Projekt Red’in düzenlediği ve aralarında birkaç hafta bulunan bu yayınlar oyundaki çetelere, silahlara ve genel olarak Night City’ye dair oyunculara bilgi veriyor.

Cyberpunk 2077 Night City Haritası Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz gün oyundaki devasa metropol Night City’nin haritası ortaya çıkmış ve oyundaki metronun da kullanılamayacağını öğrenmiştik.

Cyberpunk 2077 Metrosu Kullanılabilir Olmayacak

Bir önceki bölümde Night City’nin belli bölgeleri ve oyundaki çeteler hakkında bilgi edinmiştik. Night City Wire Episode 3 özetini okumak için aşağıdaki yazımıza göz atabilirsiniz.

Night City Wire: Episode 3 – Cyberpunk 2077 Hakkındaki Tüm Detaylar

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir