Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077’nin Xbox Game Pass’e Gelmeyeceği Doğrulandı

Cyberpunk 2077’nin Xbox Game Pass’e Gelmeyeceği Doğrulandı

Uzun zamandır beklenen oyun Cyberpunk 2077’nin Xbox Game Pass’te olmayacağı CD Projekt’in PR sorumlusu tarafından doğrulandı.

Cyberpunk 2077, CD Projekt tarafından çıkarılacak olan fütüristik bir RPG – aksiyon oyunu. Son zamanlarda Twitter paylaşımlarıyla ve Night City Wire adlı programın ilk bölümüyle hakkında oyun içi bilgiler verilen Cyberpunk 2077’nin Xbox Game Pass üzerinden oynanmayacağı ortaya çıktı. Rastgele atılan bir tweette oyunun örnek gösterilmesinin ardından CD Projekt’in PR sorumlusu Radek Grabowski tarafından “Yanlış örnek” cevabı geldi. Böylece oyunun Xbox Game Pass için çıkış yapmayacağı doğrulandı.

“Başka bir örnek seçmelisin Jeff. Cyberpunk 2077 için Xbox Game Pass planımız bulunmuyor.” 

Xbox Game Pass Nedir?

Oyunun fiyatına ve satış potansiyeline bakınca şaşırtıcı olmayan bu karar, Twitter’daki bu konuşmayla doğrulanmış oldu.

Cyberpunk 2077’nin Twitter hesabında paylaşılan son gönderilerden birinde Night City’nin adeta Levent’i diyebileceğimiz, büyük gökdelenlerin birleşip oyunun evreninin kurumsal alanını oluşturduğu Şehir Merkezi paylaşılmıştı. Oyunun Twitter hesabında her geçen gün arabalar, mekanlar, çeteler gibi oyundan farklı içerikler oyunculara sunuluyor.

Cyberpunk 2077 Şehir Merkezi Tüm İhtişamıyla Karşımızda!

Oyunla ilgili birçok yeni bilgi paylaşılan video serisinin ilk bölümünde bizlerle paylaşılan içerikleri topladığımız yazımıza da aşağıdan ulaşabilirsiniz. Cyberpunk 2077’nin başka bir erteleme olmaması durumunda 19 Kasım’da oyuncularla buluşması bekleniyor.

Cyberpunk 2077 Night City Wire İlk Bölüm Özeti – Nelerden Bahsedildi?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir