Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077’de Dişlerinizi ve Tırnaklarınızı Özelleştirebileceksiniz

Cyberpunk 2077’de Dişlerinizi ve Tırnaklarınızı Özelleştirebileceksiniz

Son ertelemesiyle oyuncuları üzen Cyberpunk 2077’de dişlerinizi ve tırnaklarınızı özelleştirebileceksiniz. CD Projekt’in oyunculara sunduğu özgürlüğün haddi hesabı yok, tabii oyunu oynayabilirsek.

Nisandan eylüle, eylülden kasıma, son olarak da 19 Kasım’dan 10 Aralık’a ertelenen aksiyon-RPG oyunu Cyberpunk 2077 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. The Witcher 3’ün geliştiricisi CD PROJEKT RED’in sonraki mega projesi olan oyun, şimdiden oyunculara gerek karakter seçme ekranında gerekse de oyunun gidişatında verdiği özgürlükle övülüyor. Öyle ki geçtiğimiz zamanlarda Cyberpunk 2077’de oyuncuların cinsel organını özelleştirebileceği ortaya konulmuştu. Şimdi paylaşılan bir gönderiye göre Cyberpunk 2077’de dişlerinizi ve tırnaklarınızı da özelleştirebileceğiniz doğrulandı.

Ubisoft Montreal’daki Panik Boşa Çıktı

cyberpunk 2077'de dişinizi ve tırnaklarınızı

Cyberpunk 2077’nin Almanya sayfasının paylaştığı gönderiyle birlikte oyunda dişimizi ve tırnağımızı bile özelleştirebileceğimiz doğrulandı. Oyunun geliştiricisi CD PROJEKT RED’in bu kadar detaycı davranması, oyunun geliştirme evresinin neden bu kadar uzun sürdüğünü, neden sürekli ertelemelerle karşı karşıya kaldığımızı kısmen açıklar nitelikte. Paylaşılan gönderide Cyberpunk 2077’deki karakterimizi özelleştirirken tırnaklarımızın uzunluğunu, dişimizin stilini seçebileceğimiz açıklandı. Cyberpunk 2077 Almanya sayfası, bilgiyi paylaşmasının ardından özgürlüğün sadece oyunun gidişatında değil, karakter özelleştirmede de önemli olduğunu belirtti. Gönderinin altındaki oyuncular, böylesine detaylı bir karakter editöründen çıkabilmek için çok zaman ihtiyaç duyacaklarını belirterek dünyanın bütün oyuncularında var olan zaafı ortaya koydu.

cyberpunk-2077-tirnak-dis

Geçtiğimiz gün oyun hakkında bilgi verilen program Night City Wire’ın yeni bölümünün 19 Kasım’da yayımlanacağı duyurulmuştu. Night City Wire’ın yeni bölümünde Keanu Reeves’in canlandırdığı Johnny Silverhand hakkında daha çok bilgi verilecek. Cyberpunk 2077 evreninde önemli bir yer kaplayan Silverhand’i tanımıyorsanız aşağıdaki blogumuza da göz atabilirsiniz.

Johnny Silverhand Kimdir?

Oyunculara bu denli özgürlüğün sunulması kağıt üzerinde gerçekten çok güzel görünüyor. Fakat özellikle spor oyunlarındaki kariyer modlarını oynayanlar olarak daha çok özelleştirme seçeneğinin bir türlü memnun olmamamıza sebep olduğunu da biliyoruz. Bakalım Cyberpunk 2077’yi oynayabilmek için karakter özelleştirme ekranında ne kadar zaman harcayacağız?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir