Anasayfa > Blog > Cyberpunk 2077’de Fast Travel (Hızlı Seyahat) Nasıl Yapılır?

Cyberpunk 2077’de Fast Travel (Hızlı Seyahat) Nasıl Yapılır?

Devasa bir metropol sunan Cyberpunk 2077’de fast travel (hızlı seyahat) nasıl yapılır? Oyunun seyahat mekaniğinden bahsettik.

Cyberpunk 2077 göz alıcı ve yapılacak bolca şeyin bulunduğu dev bir açık dünya sunuyor. Night City’nin yanında yer alan The Badlands ile beraber bu büyük haritada yolunuzu kaybetmek işten bile değil. Dolayısıyla oyunun belli bölgelerinde bulabileceğiniz terminaller ile Cyberpunk 2077’de hızlı seyahat yapmak sizi uzak konumlara gitme zahmetinden kurtaracaktır.

Cyberpunk 2077 FPS Arttırma

Cyberpunk 2077’de Fast Travel Nasıl Yapılır?

Night City’de birçok varış noktası mevcut. Haritanızda mavi ikonlarla görebileceğiniz bu noktalar şehirdeki bölgeler arasında hızlı seyahat etmenizi sağlayacaktır. Fakat bu noktalardan birine hızlıca gitmek için sizin de bir mavi noktada bulunmanız gerekiyor.

Örneğin Tama Zirvesi’nden Merkez Meydanı’na gitmek için önce Tama Zirvesi’ndeki mavi ikona, yani o bölgenin seyahat terminaline ulaşmalısınız.

cyberpunk 2077'de fast travel

Cyberpunk 2077’nin açık dünyasında gezerken dilediğiniz yere istediğiniz an ışınlanmanız maalesef mümkün değil. İstediğiniz yere hızlıca gitmek için öncelikle bulunduğunuz konuma en yakın varış noktasına ilerlemeniz gerekiyor.

cyberpunk 2077'de fast travel

Bununla beraber iyi bir araba aldıktan sonra Night City’nin yollarının adeta su gibi aktığını da belirtelim. Radyonuzdan Pacific Dreams açtıktan sonra hızlı seyahate ihtiyaç duymayacağınızı düşünüyoruz. Diğer yandan hiç zaman kaybetmeden görevden göreve koşmak istiyorsanız, oyunun hızlı seyahat mekaniği size büyük oranda yardımcı olacaktır. Yazımızla umarız sizlere yardımcı olabilmişizdir, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir