Anasayfa > Espor Haberleri > David Beckham Espor Dünyasına Giriyor

David Beckham Espor Dünyasına Giriyor

Ünlü eski futbolcu ve futbol takımı sahibi David Beckham, ortak mal sahibi olduğu espor organizasyonu ile espor dünyasına giriş yaptı.

guild esports

David Beckham’ın da doğum yeri olan Londra merkezli organizasyon Guild Esports, 25 Haziran 2020 itibariyle duyuruldu. Yapılan basın açıklamasında organizasyonun ortaklarından birinin olduğu da belirtildi. Tecrübeli bir yönetim ekiplerinin olduğu ve ekipteki herkesin espor geçmişine sahip olduğu da eklendi. 2020/21 sezonu itibariyle espor camiasına giriş yapacak organizasyonun Rocket League, FIFA ve Fortnite gibi oyunlarda baş göstereceği açıklandı.

Organizasyonun tanıtım materyalleri ve giyim ürünleri için bir çok büyük sanatçı ile anlaşıldığı da basın açıklamasında yer alan bilgilar arasında. Marc Jacobs, Paul Smith ve Alexander McQueen gibi bir çok büyük modacı ile çalışılacağı açıklandı. Beckham’ın modellik geçmişine bakılırsa organizasyonun bu isimlerle çalışmasında şaşırmamak gerek.

david beckham espor

Organizasyonun başkanlarından Carleton Curtis, David Beckham’ın organizasyon için çok değerli olduğunu ve tecrübesini, özellikle koçluk alanında olmak üzere, her alanda kullanacaklarını belirti. David Beckham ise gelişen espor dünyasında, oyuncuların tutkusunu ve azimini gördüğünü ve akademi sistemleri sayesinde bu tutku ve azimi, Guild Esports bünyesinde başarıya çevirmek için elinden geleni yapacağını belirtti.

Guild Esports’un internet sitesinde şimdilik basın açıklaması dışında bir gelişme yok. İlerleyen günlerde organizasyonun espor dünyasındaki hamlelerini göreceğiz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir