Anasayfa > Blog > Death Stranding Kaç Saat Oynanış Süresine Sahip?

Death Stranding Kaç Saat Oynanış Süresine Sahip?

Ünlü oyun yönetmeni Hideo Kojima’nın müthiş başyapıtı Death Stranding kaç saat süren bir oynanış süresine sahip? Gelin açıklığa kavuşturalım.

Distopik bir kargoculuk simülasyonu olarak özetleyebileceğimiz Death Stranding oyuncular tarafından oldukça sevilmişti. Enfes sinematik yapısıyla çıkışından itibaren yeni oyuncuları da kendisine çekti. Tabii bunda daha sonra çıkış yaptığı platformlar ve ‘Director’s Cut’ versiyonunun da etkisi azımsanamaz. Yeni oyuncularsa ara sahneleri oldukça uzun olan bu oyunun süresini merak ediyorlar doğal olarak. Zira Hideo Kojima tam olarak bu yönüyle tanınıyor.

Ayrıca sinema ve oyun denklemi şahane bir denklem. Oyunlardan uyarlanan filmleri derlediğimiz listemiz ilginizi çekebilir!

Tarihin En İyi Oyun Filmleri

Death Stranding Kaç Saat Sürüyor?

  • Oyunun tamamını bitirmek isterseniz bu süreç yaklaşık olarak 112 – 113 saatinizi harcamanızı gerektirecektir.
  • Eğer hedefiniz sadece ana hikaye ve yan görevlerini bitirmekse bu da 60 – 61 saatinizi alabilir.
  • Yalnızca ana hikayeyi tecrübe etmek isteyenlerdenseniz oyun sizin için 40 – 41 saatlik bir eğlence barındırmakta.

Asıl oyundan bir süre sonra Hideo Kojima bir de Director’s Cut versiyonunu yayınlamıştı. Kısacası, “İş tamamen benim elimden çıksaydı, böyle olurdu.” demişti. Burada oynanış süresini etkileyen bazı değişiklikler de görmüştük. O nedenle eğer oyunun o versiyonunu tecrübe etmek istiyorsanız aşağıdaki başlığı da okumanızda fayda var.

Death Stranding: Director’s Cut Versiyonu Oynanış Süresi

  • Oyunu bu versiyonuyla %100 bir biçimde tamamlamak isterseniz 107 – 108 saat kadar bir süre uğraşmanız lazım.
  • Yok efendim, ben yalnızca ana senaryo ve yan görevlere odaklanacağım” derseniz, oyun süresi 55 – 56 saat kadar sürecektir.
  • Yalnızca ana hikayeyi tamamlayan tiplerden biriyseniz 35 – 36 saatinizi bu oyunla geçirebilirsiniz.

Anlayacağınız, yönetmen kendi yorumunu katınca oyun süresinde ciddi bir düşüş olmuş. Eğer hangi versiyonu alacağınıza karar verirken oyun süresi sizin için bir etken oluyorsa dikkate alın. Yoksa tercih elbette sizin. Her zaman söylediğimiz gibi oyun süreleri, oynanışla doğrudan alakalıdır. Biz ortalama süreleri veriyoruz yalnızca. Size tam olarak uymalarını lütfen beklemeyin. Örneğin aşağıdaki videoda profesyonel bir oyuncunun, normalden çok daha hızlı bir biçimde oyunu tamamladığını görebilirsiniz. Ayrıca zorluk ayarlarının da bu süreleri değiştirebileceğini hatırlatmakta fayda var.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir