Anasayfa > Blog > Discord Emoji Ekleme Nasıl Yapılır?
discord emoji ekleme

Discord Emoji Ekleme Nasıl Yapılır?

Discord emoji ekleme işleminin nasıl yapıldığını anlattığımız yazımızla, popüler iletişim platformuna dair bildiklerimizi anlatıyoruz.

Sunucuları daha özgün ve daha özelleştirilmiş yerler haline getirmenin bir diğer yolu da emojiler. Sonuçta sunucu sahipleri kullanıcılar bu platformlarda vakit geçirsin diye çok emek veriyor. Serverların kendi ruhlarının olmasını istemeleri de hiç garip olmaz. Bunları söylemişken belirtelim. Emoji ekleme işlemi sunuculara özeldir, eğer Discord’da her sunucuda ya da konuşma grubunda size özel emojileri kullanmak istiyorsanız Nitro’yu öğrenmenizi tavsiye ederiz. Aşağıdaki yazımız bu konuda size yardımcı olacaktır.

Discord Nitro Nedir?

Adım Adım Discord Emoji Ekleme İşlemi

Öncelikle hatırlatalım. Emoji eklemek için, sunucunun yöneticisi olman gerekiyor. Ayrıca hareketli görselleri de yine buradan yükleyebilirsin. Eğer onları da her yerde kullanmak istersen yukarıda bahsettiğimiz gibi Nitro yardımıyla alabilirsin. Aşağıdaki adımlarla sunucunun profil resmini aynı zamanda ifade olarak eklemek yine de havalı olurdu değil mi? O zaman haydi devam edelim!

  • Sunucuya giriyor ve sol üstte sunucunun adının yanında yer alan aşağı ok işaretine tıklıyoruz.
  • Açılan pencereden ‘Sunucu Ayarları’ seçeneğine ilerliyoruz.
  • Sol panelden ‘Emoji’ kısmına gidiyoruz.
  • 256kb boyutundan küçük olan dosyamızı sağdaki ‘Emoji Yükle’ butonuyla sunucumuza ekliyoruz. İsimlendirdikten sonra aşağıdaki listeden kontrolünü sağlayabiliriz.

Not: Emoji isimleri en az iki karakterden oluşmalıdırlar.

Umarız yazımızla aradığınız yanıtı bulabilmişsinizdir. Bol keyifli vakitler dileriz! Kalın sağlıcakla.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir