Anasayfa > Blog > Discord HypeSquad Nedir?

Discord HypeSquad Nedir?

Popüler sesli iletişim programının bir özelliği olan Discord HypeSquad nedir? Ne işe yarar? Nasıl kaydolunur? Gelin birlikte öğrenelim.

Discord HypeSquad, popüler uygulamanın adını duyurma çalışmalarından birisidir. HypeSquad “Heyecan Arttırma Takımı” olarak dilimizde anılabilir. Program, bu takıma dâhil ettiği insanlarla daha fazla insana ulaşabilmeyi, bu insanlarla etkinlikler düzenlemeyi ve çevrimiçi sayısını yüksek tutmayı hedefliyor.

Discord Nitro Nedir?

Elbette bu özellik ücretli değil ya da kullanıcılara büyük ayrıcalıklar tanımıyor. Üç kurgusal hanedandan birisine başvuruyla kayıt olduğunuzda, bu hanedanın rozetine sahip olabiliyoruz. Özelliğin verdiği ayrıcalık olarak bunu belirtebiliriz. Ayrıca diğer ayrıcalıklar da aşağıdaki gibi.

discord hypesquad ne işe yarar

HypeSquad Kaydı Nasıl Yapılıyor?

Discord’un bu sistemine dâhil olmak oldukça kolay, tek şart 13 yaşınızdan büyük olmanız (ki olmadığınızda Discord’a da kaydolamıyor olmanız gerekiyor). Ayarlar kısmına girdiğinizde sol altta Hype bölümünü göreceksiniz. Girdiğinizde başvuru yapabileceğiniz bir ekranla karşılaşıyorsunuz. Ekranda 5 tane kişiliğinizi tanımladığınız soruyla karşılaşıyorsunuz. Sorulara ortalama olarak aşağıdaki gibi olacaktır.

hypesquad başvurusu

Soruları cevaplama yolunuza göre Discord sizi kurgusal hanedanlardan birisine yerleştiriyor. Bu hanedanlar dilimize Cesaret, Zekâ ve Denge hanedanları olarak çevrilebilir. Ayrıca eğer istemediğiniz bir hanedana ve rozete denk gelirseniz soruları tekrar çözmekte ve yeniden yerleşmekte de özgürsünüz. Hanedanların rozetleri de yazının kapak fotoğrafındakiler gibidir.

Umarız yazımızla kafanızdaki “Discord HypeSquad Nedir?” sorusuna yanıt verebilmişizdir. Hype’ın güncel haliyle ilgili platformun hazırladığı tatlı da bir animasyon kısa film bulunmakta. Son olarak onu da aşağıya ekliyoruz. İyi seyirler, iyi oyunlar!

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir