Anasayfa > Espor Haberleri > Dota 2’de COVID-19’a Karşı Fnatic – TNC Predator Maçı!

Dota 2’de COVID-19’a Karşı Fnatic – TNC Predator Maçı!

Güneydoğu Asya’nın en iyi iki Dota 2 takımı Fnatic ve TNC Predator, Ters Kaptan modunda birbiriyle karşılaşıp yayın gelirini bağışlayacak.

Oyun ve espor sektörü durmadan büyümeye ve salgına karşı gelmek için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Smash Esports tarafından düzenlenen bağış yayınının ardından Dota 2 esporunun kanadından da bir gelişme geldi. Güneydoğu Asya bölgesinin en iyi Dota 2 takımlarından Fnatic ve TNC Predator, oyunda Ters Kaptan modunda bir gösteri maçı yapıp yayın gelirini Dünya Sağlık Örgütü’nün COVID-19 ile mücadele fonuna bağışlayacağını duyurdu.

Haber, Fnatic’in Facebook’taki Dota hesabından duyuruldu.

“Siz istiyor musunuz? Biz istiyoruz! TNC Predator – Fnatic Güneydoğu Asya gösteri maçı sizlerle.

Umarız meme’lerden ve geyiklerden zevk almışsınızdır. Fnatic, TNC ve bütün Güneydoğu Asya takımları her zaman birbirini desteklemiştir, tek bölgeyi temsil ediyoruz sonuçta.

Fakat bu sefer COVID-19’a karşı alınan önlemlere yardım etmek için TNC ile ortaklaşıyoruz. Evlerinizde kalın, bağış yapın ve Güneydoğu Asya’nın en iyi rekabetini eden takımlar arasındaki “Neden Techie banlıyoruz?” tadındaki maçı izleyin.

18 Nisan. Unutmayın bu tarihi.”

Bu tarz dayanışmalar görmek hem etkinlik açısından hem de virüsle mücadeleye destek açısından olumlu karşılanıyor. Umarız oyun ve espor camiasının yardımlarının devamı gelir.


Smash Esports, Koronavirüse Karşı Bağış Yayını Yapacak!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir