Anasayfa > Espor Haberleri > Smash Esports, Koronavirüse Karşı Bağış Yayını Yapacak!

Smash Esports, Koronavirüse Karşı Bağış Yayını Yapacak!

Espor takımı Smash Esports, toplanan paranın dünyanın başına bela olmuş koronavirüs salgınına karşı mücadeleye bağışlanacağı bir yayın yapacak.

Espor ve oyun sektörü dünyadaki sosyal ve ekonomik hayatı sekteye uğratan bu salgına karşı yapabildiklerini yapmaya devam ediyor. NVIDIA’nın oyunculara kullanmadıkları GPU gücünü araştırmalara yönelik kullandırılması için bulunduğu çağrının ardından Razer’dan da oyuncuları evde tutmak için bir çekiliş görmüştük. Bu sefer de CS:GO sahnesinde boy gösteren takım Smash Esports tarafından düzenlenen bir bağış yayını karşımızda.

Yayın oyunla müziği birleştirecek, birçok farklı kişinin kendinden parçalar bulabildiği bir yayın olacak. Oynanacak oyunlar arasında CS:GO, Call of Duty: Warzone, League of Legends gibi büyük yapımlar bulunuyor.

“Bu pazar, ayın 5’inde twitch.tv/smashfam adresinde bir Korona bağış yayını yapacağız. Sabah 11’den gece yarısına kadar bol bol oyun ve müzikle. Bütün bağışlar Dünya Sağlık Örgütü’nün COVID-19 fonuna bağışlanacak. Evde kalın ve yayına katılın!”

Yayın Türkiye saatiyle 5 Nisan 12.00’de başlayacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir