Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Razer Sosyal Mesafe Başlangıç Paketi Çekilişi Yapıyor!

Razer Sosyal Mesafe Başlangıç Paketi Çekilişi Yapıyor!

COVID-19 salgını karşısında firmalar boş durmuyor, Razer şirketi de aynı şekilde maske bağışının ardından oyuncuları bir çekilişle mutlu etme peşinde.

Dünyayı eve tıkayan COVID-19 salgını oyunların anlık oyuncu sayısını hatrı sayılır bir biçimde arttırsa da hayatı sekteye uğratıyor. Bu salgına karşı savaşmak isteyen büyük organizasyonlar da büyük adımlar atıyorlar. NVIDIA’dan oyunculara gelen GPU bağışı çağrısının ardından Razer’ın bağışlayacağı maskeler de geçtiğimiz günlerde gündeme düşmüştü.

Oyuncu ekipmanları üreten şirket Razer, bu sefer de oyuncuların yüzünü güldürecek bir çekilişle karşımızda çıktı. “Sosyal Mesafe Başlangıç Paketi” adını verdikleri bir paket kapsamında, klavye, fare, kulaklık dahil birçok ürün dağıtan şirket çekilişini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Türkiye saatine göre 26 Mart saat 10.00’da bitecek olan çekilişte Kraken, DeathAdder Elite, Huntsman, 50 dolarlık Steam cüzdan kodu, Shaker ürünleri, THS peluşu ve “Game On” posterinden oluşan bir paket şanslı kişiye verilecek.

Çekilişe Razer’ın Twitter ve Instagram hesaplarından katılabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir