Anasayfa > Teknoloji Haberleri > NVIDIA’dan Oyunculara Koronavirüs Çağrısı

NVIDIA’dan Oyunculara Koronavirüs Çağrısı

Ekran kartı üretiminin dev firmalarından NVIDIA, kullanıcılarından Koronavirüs karşısında ekran kartlarının araştırma için kullanılmasını istedi.

NVIDIA

Son dönemde etkisi dünya çapında hızlıca artan Koronavirüs (Covid-19) neredeyse bütün Dünya’yı etkilemiş durumda. Virüsün yayılması arttıkça virüse karşı verilen mücadele ve çalışmalar da ilerliyor. Virüsle mücadele konusunda farklı şirket ve kurumlardan farklı yardım çabaları da geliyor. Bu yardım çabalarına bir yenisi daha eklendi. Oyuncuların yakından tanıdığı firmalardan birisi olan NVIDIA tarafından gelen açıklama ile ABD’li teknoloji devi, kullanıcılarından virüse karşı destek amacıyla ekran kartlarını bağışlamasını istedi. PCMasterRace ve NVIDIA desteğiyle yürütülen bu çalışma ile ekran kartı gücünüzü siz kullanmadığınız zamanlarda çalışmalarda kullanılması için bağışlıyorsunuz. Foldingathome tarafından yürütülen bu çalışmayı NVIDIA resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde bildirdi. Foldingathome’un daha önce de çeşitli hastalıkların tedavi çalışmalarında bu tarz kampanyalar yürüttüğü biliniyor.

Oyuncuları ekran kartlarını çalıştırmaya davet eden NVIDIA kullanılmayan GPU gücünü Foldingathome’a bağışlayarak bu gücü virüse karşı kullanmaya davet ediyor. Eğer siz de bu kampanyaya destek olmayı düşünüyorsanız bu bağlantı üzerinden Foldingathome’a ulaşabilir, koronavirüse karşı savaşta siz de yerinizi alabilirsiniz. Umarız bu çalışmalar virüse karşı mücadelede etkili olur.

 

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir