Anasayfa > Espor Haberleri > Doublelift TSM ‘e Döndü

Doublelift TSM ‘e Döndü

Yılların eskitemediği nişancı Yilliang “Doublelift” Peng, yuvasına, yani TSM ‘e geri döndü.

Yıllardır League of Legends sahnesinde gördüğümüz, inanılmaz oyunlarıyla tanıdığımız 26 yaşındaki nişancı Doublelift, 3 yıl formasını giymiş olduğu TSM ‘e geri döndü. Team Liquid ile kötü bir sezon geçirmesinin ardından, bu haber zaten bekleniyordu. Bizim de SaveButonu olarak 21 Nisan’da yaptığımız haber, gerçeklenmiş oldu.

Normal sezonu 10 takım arasından 9.olarak bitiren Team Liquid, son zamanların en kötü sezonunu yaşamıştı. Bu soruna bir çözüm arayışında olan takımın, kadrosundaki yıldızları da elinde tutmayı başaramaması kaçınılmazdı. Liquid, Doublelift’in gidişiyle alakalı bir tweet de attı.

Doublelift, TSM ile neler başaracak ciddi bir merak konusu. Yaşının da ilerlemesiyle reflekslerinin ve oyunun gerilediğini düşünen taraftarların yanında, aynı Doublelift olduğunu savunan birçok taraftar da var. Kendisinin dimdik ayakta olduğunu kanıtlamak için bir şansı daha var. TSM ile bu şansı iyi değerlendirebilecek mi, hep beraber göreceğiz.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir