Anasayfa > Blog > Elden Ring Oynanış Süresi Kaç Saat?

Elden Ring Oynanış Süresi Kaç Saat?

Zorlu yapısı ve geniş açık dünyasıyla oyuncuları çeken Elden Ring kaç saat süren bir oynanış süresine sahip? Gelin detaylarına bir bakalım.

Dark Souls serisini ve Souls like türünü ortaya koyan efsane stüdyo FromSoftware‘in geniş yankı uyandıran oyunu Elden Ring çok sevildi. Serinin diğer oyunları gibi uzun yıllar aramızda bulunacak. Bu da oyunun her geçen gün yeni oyunculara ulaşacağını gösteriyor. Elbette satın alacak olanlar için bu oyunla kaç saatlerini geçirecekleri de önemli bir soru. Gelin bu yazıyla konuya açıklık getirelim.

Ayrıca Soulslike türünü merak ediyorsanız, daha önce sitemizde bu soruyu yanıtladığımız bir yazıya yer vermiştik.

Souls Like Nedir?

Elden Ring Kaç Saat Sürüyor

  • Oyunun tüm içeriklerine göz atmak istiyorsanız işiniz biraz uzun. Çünkü tamamlamak için 140 saat civarı bir süre harcamanız gerekecek.
  • İstatistiklere göre oyunu sadece ana hikaye ve yan görevlerle bitirmek isterseniz oyun 100 saat kadar zamanınızı alabilir.
  • Eğer vaktiniz darsa ve ana hikayeyi tamamlamak istiyorsanız bu da 55 – 60 saat kadar sürebilir.

Souls like türü oyunlar zorlu seviye tasarımları ve sinir bozucu düşmanlarıyla tanınıyor. Türe aşina değilseniz bu sürelerin sizin için çok daha uzun sürebileceğini üzülerek söylemeliyiz. Bu sayılar oyunu tamamlayan oyuncuların istatistikleriyle derleniyor. Oyunu tamamlayanların da çoğunlukla türe aşina olduklarını düşünebilirsiniz.

Diğer bir yandan bu oyun çok ilginç bir topluluğun oluşmasına da sebep oldu. Zorlu bölüm sonu canavarlarını, garip teknolojilerle yenen oyuncuları sıklıkla görür olduk. ‘Zorluk’ kavramıyla dalga geçer gibi değil mi? Aşağıda bir örneği sizinle paylaşalım.

Ne dersiniz? Bizim ülkemizden de oyunu düğün klavyesiyle ya da bağlamayla oynamaya çalışanlar çıkar mı? Bir sonraki içeriğimizde görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir