Anasayfa > Tanıtım Yazıları > En Ucuz Valorant Points VP Satın Al

En Ucuz Valorant Points VP Satın Al

Valorant, Riot Games tarafından geliştirilip yayınlanan free-to-play çok oyunculu, taktiksel birinci şahıs nişancı video oyunudur. İlk olarak Ekim 2019’da Project A kod adı altında yayınlanan oyun, 7 Nisan 2020’de sınırlı erişimle kapalı beta dönemine başladı ve ardından 2 Haziran 2020’de resmî olarak yayınlandı.

 

Valorant kullanıcılarının, oyun içerisinde giysi, silah ekipmanı ya da aksesuar almak istediklerinde Valorant Points VP epinleri almak için tercih ettikleri güvenilir site gamerturkiye.com adresidir.

 

En Ucuz Valorant Points VP Nereden Alınır?

 

Valorant Point VP Satın Alma işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirebilmek için tek yapmanız gereken Gamer Türkiye sitesine erişim sağlamaktadır. 

 

Gamer Türkiye Güvenilir mi?

 

gamerturkiye.com; oyun dünyasında deneyimli, sürekli olarak “oyuncuyu” ve “oyun sektörünü” geliştirmek için çalışan kişilerden oluşur. Gamer Türkiye ile satın alma işlemlerinizde, Türkiye’nin önde gelen sanal pos altyapılarını kullanarak 3D Secure ile güvenli şekilde ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca site 128Bit SSL sertifikalarıyla verilerinizi güvenli bir şekilde korur ve şifreler. Satın aldığınız ürünlerin hepsi orijinal ve faturalıdır.

 

Valorant Points VP Nasıl Aktif Edilir?

 

Gamer Türkiye’den satın aldığınız Valorant Points VP’leri şu yöntemleri kullanarak aktif hale getirebilirsiniz.

  1. Riot Games” hesabınıza giriş yapın.
  2.  Valorant Mağazanın sekmesinin yan tarafında bulunan “Valorant Points” simgesine tıklayın.
  3. Açılan sayfadan ödeme yöntemi olarak “Riot Pin” seçiniz

Gamer Türkiye’den satın aldığınız kodu ilgili alana girip “Gönder” butonuna tıklayın.

 

gt-logo

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir