Anasayfa > Blog > Epic Games Arkadaş Ekleme İşlemi Nasıl Yapılır?

Epic Games Arkadaş Ekleme İşlemi Nasıl Yapılır?

Yeni platformların arayüzlerine alışmak zaman alabiliyor, dolayısıyla Epic Games arkadaş ekleme işlemini okurlarımızla paylaşmak istedik.

Araştırma yapacak olduğumuzda platformun en çok tasarımsal eksiklikleri ve altyapısındaki sorunlarla eleştirildiğini görmemiz oldukça kolay olacaktır. Bunlara karşın arkadaş eklemek hiç de zor ya da karmaşık değil. Hatta bu yönüyle platformun rakiplerine göre kolaylıklar sağladığını söylesek hatalı olmayız. Dilerseniz gelin, aşamalar halinde anlatalım.

Discord Hypesquad Nedir? Ne İşe Yarar?

  • Platformu açtığımızda sağ üstte yer alan kişiler butonuna tıklıyoruz.
  • Arkadaş listemiz burada açılıyor ve eklemek istediğimiz arkadaşımızın kullanıcı adını aratıyoruz.
  • Bulduğunda arkadaşı ekle butonuna tıklamamız yeterli. Eklediğimiz kişinin ‘İstekler’ kutucuğuna talebimiz düşecektir.

Epic games arkadaş ekleme görseli

Ayrıca açılan pencerede, sosyal medya profillerimizle hesaplarımızı bağlayabildiğimizi de unutmayın. Özellikle arkadaşlarımızı bu yollarla da bulabileceğimizi söylemekte fayda var. Bizden duymuş olmayın ancak Steam hesabınızı da bağlayabilir ve bu sayede oyunlardan tanıdığınız arkadaşlarınızı bu platformda tekrardan ekleyebilirsiniz.

Umuyoruz ki bu içeriğimizle yaşamış olduğunuz sorununuza bir çözüm üretebilmişizdir. İyi oyunlar ve keyifli vakitler geçirmenizi temenni ederiz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir Yorum

  1. Arkadaşımızın ismini yazdığımız yere yazı yazamıyoruz arkadaşımda bende

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir