Anasayfa > Espor Haberleri > Eski MAD Lions Ormancısı shad0w LGD Gaming’e Katıldı

Eski MAD Lions Ormancısı shad0w LGD Gaming’e Katıldı

Elyoya takıma katılmadan önce MAD Lions’ın ormancı rolünü üstlenen ve profesyonel League of Legends’a verdiği aradan sonra takım arayan shad0w LGD Gaming’e katıldı.

LGD Gaming, 2021 LPL Bahar Mevsimi’ni 14. olarak bitirmiş ve Peanut‘ın ayrılışından sonra açılan ormancı boşluğunu doldurmak için arayışa geçmişti. Takım, son tercihini shad0w‘dan yana kullandı ve bu transferle birlikte Bahar Mevsimi‘ni boş geçiren shad0w LGD Gaming‘e katıldı. LGD Gaming transferi bu görselle birlikte duyurdu:

shad0w, LEC 2020 yaz mevsiminde ekibi MAD Lions ile 4. olmuş ve Dünya Şampiyonası‘nın yolunu tutmuştu. Fakat MAD Lions, shad0w‘un metaya ayak uyduramaması ve Orome‘nin zayıf performansı nedeniyle Play-In turunda Papara SuperMassive tarafından şampiyonadan elenmişti.

shad0w Bahar Mevsimi’nde Oynamadı

MAD Lions‘ın çaylak Elyoya ile sözleşme imzalamasından sonra boşta kalan shad0w, 2020 Aralık ayında Weibo hesabı üzerinden Çin ligi LPL‘e yol alacağını doğrulayan bir mesaj paylaştı.

Bu süre zarfında kendine takım bulamayan shad0w, Bahar Mevsimi‘ni profesyonel arenadan uzak bir şekilde geçirdi. Bu transfer haberi ile birlikte shad0w’un Peanut‘tan kalan agresif ve aktif ormancı rolünü üstlenmesi bekleniyor.

shad0w LPL’de Forma Giyen İlk Avrupalı Olacak

Bu transfer ile birlikte shad0w LPL‘de bir takımın sezon başı kadrosunda bulunmuş olan ilk Avrupalı olacak. shad0w Çinli bir ailenin İtalya’da doğan bir çocuğu olarak iki ülkenin vatandaşlığına da sahip. Dolayısıyla Çin’e göre yerli statüsünde sayılıyor.

2021 LPL Yaz Mevsimi 7 Haziran Pazartesi günü başlıyor. LGD Gaming ilk maçını 10 Haziran Perşembe günü Rare Atom‘a karşı oynayacak.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir