Anasayfa > Espor Haberleri > ESL One Köln Çevrimiçi Ortama Taşınabilir!

ESL One Köln Çevrimiçi Ortama Taşınabilir!

En büyük turnuva organizatörlerinden biri olan ESL, Köln şehrinde yapılacak “ESL One” turnuvasının çevrimiçi olarak oynanabileceğinin sinyallerini verdi.

HLTV ve DBLTAP raporlarına göre, Avrupa Birliğinin koyduğu kısıtlamalar nedeniyle ESL, turnuvayı offline olarak düzenlemeye pek sıcak bakmıyor. Geçtiğimiz ay turnuvanın offline olarak yapılabileceğine dair sinyaller veren ESL, tekrardan kararını değiştirmiş gibi görünüyor.

DBLTAP, ESL yetkilisi ile yaptığı röportajda Ulrich Schulze,

Turnuvanın online ortama taşınması söz konusu olabilir, durumu hala değerlendiriyoruz

kelimelerini kullandı.

Turnuvanın geleceği hakkında HLTV’ye konuşan ESL, Köln şehrinde düzenlenecek turnuvanın offline düzenlenmesine sıcak bakmadıklarını belirtti. ESL, henüz kesin bir bildiri yayınlamasa bile çoğu rapora göre turnuvanın çevrimiçi ortama taşınma olasılığı bir hayli yüksek görünüyor. 

Ünlü Espor Sunucusu Redeye İstifa Etti

Diğer turnuvaların geleceği hakkında henüz detaylı bir açıklama gelmese de, bu yıl düzenlencek turnuvaların birçoğu çevrimiçi olarak düzenlenecek gibi görünüyor.

Turnuvanın tarihinde henüz ikinci bir değişikliğe gidilmedi, Normal şartlarda 6-12 Temmuz arası düzenlenecek turnuva, koronavirüs pandemisi sebebi ile ertelenmişti. Turnuva resmi bilgilere göre 21-30 Ağustos tarihleri arasında oynanacak. Turnuvaya katılacak olan takımların bazıları ise şu şekilde: Natus Vincere, Astralis, BIG Clan, Heretics, FURIA, Liquid, 100 Thieves, Evil Geniuses, FURIA, ve Cloud9. 

ESL, turnuvaya katılacak takımların listesinin değişip değişemeyeceği hakkında bir açıklama ise henüz yapmadı.

Gelecek turnuvaların detayları hakkında haberdar olmak için takipte kalmayı unutmayın!

Hakkında Ertürk AKKARTAL

FPS oyunlarının aşığı, Tüm Dünyadan ve Türkiye'den e-spor dünyasını uzun zamandır takip eden bir genç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir