Anasayfa > Espor Haberleri > ESL One: Road to Rio İçin Spikerler Açıklandı!

ESL One: Road to Rio İçin Spikerler Açıklandı!

CS:GO ESL One: Rio major turnuvasına katılma yolunda puan toplanan ESL One: Road to Rio turnuvası için spiker ekibi açıklandı.

CS:GO’nun bu yılki tek major turnuvası olacak ESL One: Rio için seçim sistemi puan toplama yoluyla olacak. Bu puanların toplanacağı iki turnuvadan ilki olan Road to Rio için geçtiğimiz günlerde gruplar açıklanmıştı.

ESL One: Road to Rio Grupları

Bugün ise turnuvayı bizlere sunacak olan ekipteki yorumcular açıklanmış durumda. Yayın ekibi, ESL Pro League 11. sezonu sunan isimlerle tamamen aynı olacak. Tanıdık sesler bu turnuvadaki maçları da bizlere aktarmaya devam edecek. Machine, JustHarry, SPUNJ, HenryG ve Hugo Byron maçları yorumlarken yayın masasının başındaki isim stunna olacak.

“Bu çarşamba başlayacak olan Road to Rio macerasını sizlere sunan isimler Machine, stunna, HenryG, SPUNJ, JustHarry ve Hugo olacak.”

Toplamda 255 bin doların altı farklı bölgede dağıtılacağı turnuvada elli sekiz takım mücadele verecek. Temsilcimiz Özgürwoxic” Eker de turnuvanın Avrupa ayağında mousesports adına hünerlerini sergileyecek.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir