Anasayfa > Espor Haberleri > ESL Pro League 11. Sezon Kuzey Amerika Şampiyonu Team Liquid!

ESL Pro League 11. Sezon Kuzey Amerika Şampiyonu Team Liquid!

ESL Pro League 11. Sezon Kuzey Amerika finalini kazanan ve şampiyonluğa ulaşan takım, Evil Geniuses’ı 3-0 ile mağlup eden Team Liquid oldu.

Avrupa ve Kuzey Amerika’da oynanan ligin 11. sezonu, Kuzey Amerika şampiyonunun da belli olmasının ardından sona erdi. Avrupa ayağının şampiyonu normal sezonu ilk sırada bitiren Fnatic olmuştu, sonrasında oynanan Kuzey Amerika final serisini de maç vermeden kazanan Team Liquid, şampiyonluğa ulaşan diğer isim oldu.

Playoffun ilk turunda rakibini alt eden Team Liquid, finale bir maç avantajla çıkmıştı. Üçte bitecek seriye 1-0 önde başlayan takım, Evil Geniuses’a karşı oynadığı ilk iki maçı kazanarak seriyi en hızlı şekilde bitirdi. Dust 2’de oynanan ilk maçta 16-11’lik galibiyet alan şampiyon takımda öne çıkan isim 27 kill ile NAF oldu. Ardından seride oynanan ikinci maç Vertigo haritasındaydı. Bu haritada formunu kaybetmeyip takımını galibiyete taşıyan NAF’ın yanında EliGe de gayet güzel bir performans gösterdi.

Temsilcimiz tarik’in da formasını giydiği Evil Geniuses takımı, Brehze’nin seri boyunca sürdürdüğü performansına rağmen Team Liquid’e ezici bir şekilde kaybetti.

ESL Pro League 11. Sezon Kuzey Amerika şampiyonu Team Liquid, bu sonuçla birlikte 90.000 doların sahibi oldu. İkincilikle yetinmek zorunda kalan EG, 45.000 doları takımın kasasına koydu.

ESL Pro League 11. Sezon Avrupa Şampiyonu Fnatic!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir