Anasayfa > Espor Haberleri > ESPN VALORANT Invitational Etkinliği Düzenliyor

ESPN VALORANT Invitational Etkinliği Düzenliyor

ESPN VALORANT Invitational etkinliği ile profesyonel oyuncuları ve yayıncıları VALORANT arenasında bir araya getirmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde. 

ESPN Esports açıkladığı etkinlik ile çeşitli espor arenalarında mücadele eden oyuncuların yeteneklerini VALORANT‘ta da sınamayı amaçlıyor. ESPN Esports‘un resmi Twitter hesabı üzerinden açıklanan etkinlikte Fortnite, Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Apex Legends, Overwatch, PUBG ve Rainbow Six oyunlarının profesyonelleri kozlarını paylaşacak.

Toplamda yedi farklı oyundan sekiz takımın yarışacağı ESPN VALORANT Invitational etkinliği 20 – 23 Nisan tarihleri arasında olmak üzere üç gün boyunca ESPN Esports‘un resmi Twitch kanalı üzerinden izleyiciler ile buluşacak. Turnuvaya katılacak olan takımların kadroları ise henüz açıklanmış değil. Etkinlikte yayıncı ve profesyonel esporculardan oluşmayan bir takım da yer alacak. VALORANT geliştiricilerinden oluşacak bu takımda aynı zamanda Salvatore “Volcano” Garozzo gibi eski bir profesyonel CS:GO oyuncusu da yer alacak.

Oyunun geliştiricilerinin geçtiğimiz haftalarda düzenlenen bir etkinlik sırasında popüler yayıncılar Shroud, Dizzy, FI0M, Skadoodle ve Summit1g gibi isimlerden oluşan bir takımı adeta yerle bir ettiğini düşünürsek turnuvanın en dişli takımının bu ekip olması hiç de sürpriz olmayacaktır.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir