Anasayfa > Espor Haberleri > ESPN Yarım Gün Boyunca Yalnızca Espor Yayını Yapacak

ESPN Yarım Gün Boyunca Yalnızca Espor Yayını Yapacak

Dünyanın önde gelen spor kanallarından olan ESPN tam 12 saat boyunca yalnızca espor yayını yapmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Amerika merkezli bir spor kanalı olan ve alanında dünyanın önde gelenlerinden olan ESPN COVİD-19 salgını sebebiyle tam 12 saat boyunca espor yayını yapacak. Salgın yüzünden dünya genelinde birçok spor organizasyonunun ertelenmesi sebebiyle yayın akışları ciddi derecede etkilenen kanal çareyi yayın çerçevesini genişleterek akışa espor alanını daha geniş bir ölçüde dahil etmekte buldu.

ESPN

5 Nisan tarihinde yayın akışının 12 saatlik bir bölümünü yalnızca espor için ayıran ESPN dünya üzerindeki 37 ülkede yayın yapıyor. NBA 2K, Madden ve F1 Esport Series gibi fiziksel sporlarla bağlantılı oyunların yanı sıra kanal yayın akışı boyunca Rocket League ve Apex Legends gibi oyunlara da akış içerisinde yer verecek.

Spor etkinliklerinin gerçekleştirilememesi ve insanların evlerinde kaldıkları süre boyunca bilgisayar oyunlarına daha fazla vakit ayırmaya başlaması gibi sebepler ile ESPN tarafından alınan bu karar bakalım diğer televizyon kanallarının da bu konuda bir atılım yapmasına önayak olacak mı?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir